2777
2789
عنوان

عقد یواشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 15738 بازدید | 138 پست

سلام سنا جان خوبی خداروشکر خیلی خوشحال شدم از حرکت مادر فرشاد انشالله که باهاتون راه میاد عزیزم
درمورد عقد یواشکی سنا جان باید برید دادگاه و بر علیه بابات شکایت تنظیم کنید بخاطر اجازه ندادن و بعدش اگر بابات دلیل محکمه بسند برای قاضی نداشته باشه دادگاه به جای بابات به شما اجازه عقد میده...... البته من یکی رو میشناختم که چون مجرد بودش اجازه صیغه و عقد نداشت و اون کار رو کرد ولی این خیلیییییییی بی انصافیه در حق بابایی که تو رو بزرگت کرده و من خودم به شخصه از عشق کسی جون بدمم بازم حاظر نیستم این کار رو در حق خانوادم بکنم و میدونم تو هم حاظر  نیستی اینو به فرشادم خوب توضیح بده و متوجهش کن که بدونه قرار نیست بخاطر ندونم کاری های مادر اون تو مامان باباتو خانوادتو زیر سوال ببری و .....
چون عزیزم واقعیت اینه که خانواده فرشاد باعث مخالفت خانواده  تو هم شدن و قرار نیست تو این قضیه خانواده تو اسیبی ببینن چون همه کاره مادر فرشاد بوده و فرشاد وظیفه داره که خانوادشو کامل راضی کنه و بفرسته تا خانواده تو رو راضی کنن و خیال شونو راحت کنن که قرار نیست تو اون خانواده به تو اسیبی برسه....

راستی یه مدت تعلیق بودم شاتی که فرستاده بودی رو هم خوندم ماشالله فرشاد خانمون انگاری هر روز از اول عاشقت میشه:))))
 انشالله هر چه زوووودتر خبرای خوب بهمون بدی سنا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واااای خواهری چقدر خوشحال شدم ک مادرش اینطوری گفته🥺😍💞

انشإالله زود زود بیای تاپیک خواستگاری و بله برون بزنی😍😂

راستی سنا سربازی ک 14ماهه شده ،چقدر دیگه از سربازی میاد ؟ انگار خیلی وقته رفته سربازی...

واااای خواهری چقدر خوشحال شدم ک مادرش اینطوری گفته🥺😍💞 انشإالله زود زود بیای تاپیک خواستگاری و ب ...

ان شاالله ممنون عزیزم😍❤️

فرشاد گفت هنوز ی سالش مونده🥲

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
سلام سنا جان خوبی خداروشکر خیلی خوشحال شدم از حرکت مادر فرشاد انشالله که باهاتون راه میاد عزیزم درم ...

وایی‌خدای من نمیدونستم‌بخدا من اصلا در حق پدرم چنین ظلمی نمیکردم اصلا‌نشنیده بودم فرشاد گفت با پارتی بازی میشه فکرم سمت این چیزا نمیرفت 

ممنون عزیز دلم فعلا مادرش گفته صبر کنید داداشت از سربازی بیاد باهاش حرف میرنم میاد بابام راضی کنه امیدواریم هنوز🥲

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
عزیزم بشین با مادرت صحبت کن تا پدرتو راضی کنه.واسه عقد شما که رضایت عمه لازم نیست.باباتو راضی کنی او ...

فعلا مادر فرشاد یکم امیدوارمون کرده🥲

سلام سنایی

خیلی خوشحال شدم که عمت یکم نرم شده ب فرشاد بگو پافشاری ادامه بده مثلن تو همه حرفاش بگ انشاالله برای عروسی خودم و سنا فلان برنامه بچینم اینا ملکئه ذهنشون بشه ک شما مال هم هستین تو این یسال کوتاه نیاد م بگن اره فرشاد سرد شده فلان ولش کن 

و ب عقد یواشکی اصلن فک نکن دل خانوادت نشکون بزار دعای خیر چدر و مادرت پشتت باشه

سنا میشه یه بار دیگه عکستو بزاری و برداری 

خیلی دوست دارم ببینمت 

همیشه جریانتو دنبال میکنم واقعا کنجکاوم ببینمت

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺
فعلا مادر فرشاد یکم امیدوارمون کرده🥲

به امید خدا همه چی درست میشه

آبجی اگه خواستی عکستو بزاری بگو چه تایمی میزاری منم دلم میخواد ببینمت🥺

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
سلام سنایی خیلی خوشحال شدم که عمت یکم نرم شده ب فرشاد بگو پافشاری ادامه بده مثلن تو همه حرفاش بگ ان ...

سلام عزیزم خیلی ممنون قشنگم ❤️

دیشب تو‌اون تاپیک عکس خواستین من خیلی خسته بودم سر درد شدید داشتم قفل کردم‌خوابیدم اومدی این پیام لایک کن میزارم برات

@somi96   ممنون گلم اومدی لایک کن برات میزارم نمیدونم چرا ریپلای نمیشی

سنا میشه یه بار دیگه عکستو بزاری و برداری  خیلی دوست دارم ببینمت  همیشه جریانتو دنبال می ...

باشه عزیزم اومدی لایک‌کن 

سلام عزیزم خوبی.همیشه تاپیکات دنبال میکنم خیلی دوست دارم ببینمت میشه لطفا یبار دیگه عکستو بزاری

سلام عزیزم لایک کنید اگ‌هستین بااینک‌عکسم‌کامل نیس نمیخام بمونه