2777
2789
عنوان

خانما توروخدا به دادم برسید😭😭

264 بازدید | 17 پست

دوساله درگیر عفونت زنانم، که میره و میاد با ترشحات زرد و درد زیر شکم

دکتر و دوا و آنتی بیوتک و داروی گیاهی نمونده نخورده باشم

رابطه فقط سطحی داشتم که مدتیه ندارم

لباس زیر چندین بار عوض میکنم، خودم رو هم خوب خشک میکنم، عفونت انگار از رحم و لوله هام میاد

دارم دق میکنم، به خودکشی فکر میکنم فقط، هیچکس دردمو درک نمیکنه، توروخدا راهکار بهم بدید، توروخدا دعام کنید، دارم زندگیمو از دست میدم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از کاربرا تاپیک زده بود عفونت شدید داشت که خوب نمیشد رفته دکتر گفته زگیل داره

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من یه مدت درگیر عفونت قارچی شده بودم ، خوب نمیشدم ، تنها کاری که کردم این بود که بعد از توالت یا حمام باد گرم سشوار می‌گرفتم رو‌بدنم خوب شدم

ایشالا شما هم خوب شین 

یه پیشنهاد برات دارم عالی ،کمی الکل بریز رو پنبه و بزار داخل لباس زیرت،کمی سوز داره و یه بی‌حالی کوتاه چند ثانیه داره ولی تا مدتها عفونت نمی‌گیری ،هرچند وقت که حس عفونت داشتی امتحان کن ،کلا ریشه کن میشه .و بعداز اون هیچ موقع از لباس زیر استفاده نکن فقط روزهای پریود 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
نه نامزد دارم

نامزدت نظافت رو رعایت می‌کنه ؟

قبل از رابطه به نامزدت بگو بدنشو بشوره 

از آب دهان توی رابطه استفاده نکنه

بعد از رابطه ادرار کن

ژل شست و شو بانوان بخر هفته ای دوبار استفاده کن 

نامزدت نظافت رو رعایت می‌کنه ؟ قبل از رابطه به نامزدت بگو بدنشو بشوره  از آب دهان توی رابطه ا ...

من خاکبرسر همینکارارو نکردم که عفونت گرفتم، حالا از بین نمیره، هی عود میکنه

تا دم بهم زدن نامزدیم هم رفتم😭

میگن فلور نرمال واژن رو از بین میبره که🥺

مگه ۲۴می خوای استفاده کنی؟یه بار بزنی  شایدحداقل تا یکسال عفونت نگیری 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

میتونی بری دکتر زنان بگی رحمت رو برات شستشو بده خیلی تاثیر داره 

و منی که میان دردهایم تو را درمان دیدم ❤کارخوبوووو خدا میکنه که با کسی حرف نمیزنه 🥲کسی که جنگیدن بلد نیست به بدبختی میگه قسمت 😏