پرنسس_جادوگر_ مدیر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5923 عنوان کادو برای پسر ۲۱ ۲۲ ساله چی خوبه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 36 پست ماشین نداره وسایل ماشین بگیرمبدنسازه وسایل باشگاه هم کدوم بهتره بگین دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…! 1403/01/16 | 14:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس_جادوگر_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5923 زن دوم😁😂🤣🤣🤣🤣🤣 نه دیگه جرش میدم دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
آتنههههههه عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 10693 نه دیگه جرش میدم کیه پسره میشی؟خواهرشی؟ میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده
پرنسس_جادوگر_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5923 ادکلن بگیر و اکسسواری اکسسوری مثلا چی دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
پرنسس_جادوگر_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5923 مگه نگفتی ورزشکاره ؟ اره دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 نه دیگه جرش میدم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣شلوارلباسکفشارزونترهم۲جین جوراب مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
پرنسس_جادوگر_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5923 چقد ر میخوای هزینه کنی من یه ست کمربند و کیف چرم خریدم اما پشیمون شدم بهش بدم ۳ تومنه قیمت اما من ۱۵ ... اونو چند وقت پیش گرفتم دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
پرنسس_جادوگر_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5923 کیه پسره میشی؟ خواهرشی؟ نامزدش دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 اونو چند وقت پیش گرفتم توزنشی؟!پول بدهیاکارت هدیهکلی ذوق میکنه مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
پرنسس_جادوگر_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5923 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 شلوار لباس کفش ارزونترهم۲جین جوراب مرسی😂😂❤ دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
پرنسس_جادوگر_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5923 مچ بند هوشمند قیمت اینا چنده حدودا دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
پرنسس_جادوگر_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5923 توزنشی؟! پول بده یاکارت هدیه کلی ذوق میکنه بله با اجازتون😂پول بد نیس بدم؟ دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!