2777
2789
عنوان

جوجه رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 26 پست
مگه خر حمله میکنه  😂 😂 😂 😂 😂  این چه سمی بود من دیدم

نه منظورم مثل خر بزرگ شد😑😂

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مال خواهر زادم بود فکر میکردم بشه مثل جوجه مرغ راحت گرفتش پوست خیار و سبزی میخورد کثیف کاریشم بیشتر ...

جوجه هم سروصدا میکنه موندن چیکار کنم🥲

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
اردک خریدیم خیلی خوبه حتما هم باید پیش ما بمونه ولیییییی خرابکاریش گند میزنه به همه جا من ردش کردم ر ...

یعنی دست شویش زیاد؟

خرگوش بخر یا جوجه محلی که وحشی نشه

خرگوش که حرف شو نزن انقد میخوره و دست شویی میکنه و دست شویی هاشم بو میده😂🤢

اره زیاد و ابکی صداش هم بیشتر جوجه بود ولی جوجه بهتره اگه مرغ هم باشه برات تخم هم میده البته بعد یکس ...

آخیی🥺