2777
2789
عنوان

جوجه رنگی

166 بازدید | 26 پست

خانوما میخوام جوجه رنگی بخرم چیکار کنم زیاد زنده بمونه ؟ بعد بزرگ شه حمله نمیکنه😂بنظرتون جوجه بخرم یا اردک؟ ممنون😊❤

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جوجه اردک  بزار تو اب بازی کنه

من یه بار خریدم کور شد🥲غرق نمیشه؟😂

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
دوتااردک خریدم واس پسرم.جوجه بدم میاد.چراباید حمله  کنن مگه وحشین😅

آخه یه جوجه رنگی خریدم خروس شد مثل خر حمله میکرد بعد یروز گربه بردش🥲

برا اولین بار خواستم یه جوجه اردک بگیرم فکر نمی‌کردم اینقدر فرز باشن نتونم بگیرم.جوجه مرغ زرد بگیر

جوجه اردک دنبالت راه میوفته😂😂شما چند وقته گرفتی چی میخورن؟

شبا جاشونو گرم نگه دار.‌.حتی میتونی روشون پارچه بندازی‌‌.. بعد ک بزرگتر شدن بهش سیر و پیاز خورد شده ...

بعد اردک هم وحشی میشه اردک و چیکار کنم؟

آخه یه جوجه رنگی خریدم خروس شد مثل خر حمله میکرد بعد یروز گربه بردش🥲

😂😂الاهی،جوجه رنگیا اکثرا خروسن.مگه اینکه ازون جوجه های قهوه ای یامحلی بخری ک خانم مرغ بشه.

بیچاره خروس

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود