2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگ میخای از تنبلی دوری کنی باید برنانه ریزی دقیق برای هر دقیقه از زندگیت کنی

مثلن بگی صب فلان تایم بلند میشم تا این تایم صبونه میخورم و...

{○■●کاربر آقا●■○}    #الله!! ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!  الله برسون علف
نه انتخاب رشته دارم انگیزه خواندنم اصلا اصلا ندارم...درسمم در حد ۱۹....ولی برای امتحان نهایی اصلا نم ...

برنامه ریزی کن 

درسایی که ضعیف هستی رو سعی کن به یه حدی برسونی

واسه انتخاب رشته هم نگاه به توانایی و علاقه خودت کن نه حرف بقیه 

خیلی هم هوشیارانه عمل کن از مشاورا کمک بگیر

اگ میخای از تنبلی دوری کنی باید برنانه ریزی دقیق برای هر دقیقه از زندگیت کنی مثلن بگی صب فلان تایم ...

همه ی اینارو دارم ولی بازم انگیزه ندارم .....نمی‌کشم دیگه....

ی چیزی ک میتونه خیلی کمکت کنه دوری از فضای مجازیه مثل گوشی و تلوزیون و... عوضش برو ب فضای باز طبیعت تا هوای تازه ب مغزت برسه نور خورشید بهت بخوره اونوقت انرژیت زیادتر میشه

{○■●کاربر آقا●■○}    #الله!! ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!  الله برسون علف
برنامه ریزی کن  درسایی که ضعیف هستی رو سعی کن به یه حدی برسونی واسه انتخاب رشته هم نگاه به تو ...

ممنون از راهنماییتون،

من حقیقت تو درس خواندن خیلی خیلی ملو ام .....واسه همین میترسم اگه تجربی برم افسردگیم بدتر بشه......

خودم دوست دارم مدل شم..... 

واسه همین هیچ رشته ای مد نظرم نیست واقعا....به خودمم میگم اگه رفتم تجربی ...انسانی....یا حالا هر رشته ی دیگه ای هیچ وقت توش فعالیت نمی کنم چون چیزی نیست که واقعا بخواهم .....یه راهیه که فقط و فقط و فقط میتونم مهاجرت کنم .....واسه همین نه انگیزه دارم نه میکشم دیگه از هر لحاظ

ممنون از راهنماییتون، من حقیقت تو درس خواندن خیلی خیلی ملو ام .....واسه همین میترسم اگه تجربی برم ا ...

هرچی نظرته ولی این دور زمونه هم حتی اگه بخوای مدل بشی باید درستم خونده باشی و یه سوادی داشته باشی 

مدل شدنم پشتوانه میخواد و اینکه از لحاظ خانوادگی خوانوادت اوکی باشن 

اول ببین اوکی هستن بعد تصمیم به درس نخوندن بگیر 

ی چیزی ک میتونه خیلی کمکت کنه دوری از فضای مجازیه مثل گوشی و تلوزیون و... عوضش برو ب فضای باز طبیعت ...

تلویزیون که اصلا نمی‌بینم حدود ۶سال....فضای مجازی هم که هیچی ندارم ...نه تلگرام نه واتساپ....فقط تنها استفاده ام از موبایل آهنگ گوش دادن........رفتن به طبیعتم که نمی‌دونم منظورتون چیه چون ما تهران زندگی میکنم.....

تلویزیون که اصلا نمی‌بینم حدود ۶سال....فضای مجازی هم که هیچی ندارم ...نه تلگرام نه واتساپ....فقط تنه ...

من نمی‌گم می خواهم درس نخوانم میگم دیگه انرژی و انگیزه خواندنشو ندارم ....درس بخوانمم هیچ وقت فعالیتی نمیکنم تو اون رشته چون واقعا چیزی نیست که خوشحالم کنه....

پارسال می خواستم دیگه ادامه ندم......ولی بعد دیدم هیچ راهی برای مهاجرات ندارم......واسه همین مجبورم متأسفانه ادامه بدم.........اما چطوری خودمو شارژ کنم؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز