enriqeh مدیر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 2162 عنوان چجوری... | مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 30 پست تو درس خواندن انگیزه بگیرم؟؟اصلا انگیزه ندارم ....دو ماه دیگه ام انتخاب رشته دارم نمی دونم چی برم.....چند تا راهکار خوب بهم بدین انگیزه بگیرم...... 1403/01/16 | 13:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریدبرگ۵ عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 1640 نه ...کلا تو اتاقم زندگی میکنم خب این دلیلشه دیگ تو حداقل باید دو روز در هفته بری بیرون و از فضای بسته دور باشی {○■●کاربر آقا●■○} #الله!! ساقی چرا گوشیش خاموشه؟! الله برسون علف
enriqeh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 2162 خب این دلیلشه دیگ تو حداقل باید دو روز در هفته بری بیرون و از فضای بسته دور باشی دقیقا باید برم کجا ؟
ریدبرگ۵ عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 1640 تلویزیون که اصلا نمیبینم حدود ۶سال....فضای مجازی هم که هیچی ندارم ...نه تلگرام نه واتساپ....فقط تنه ... کلن از وسایل الکتریکی ب دور باشی برات بهتره چون انرژی ادمو میگیرن خب تو تهرانی برو خرید برو ی دوری تو شهر بزن ی جایی باش ک هوای تازه بخوره سرت {○■●کاربر آقا●■○} #الله!! ساقی چرا گوشیش خاموشه؟! الله برسون علف
enriqeh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 2162 کلن از وسایل الکتریکی ب دور باشی برات بهتره چون انرژی ادمو میگیرن خب تو تهرانی برو خرید برو ی ... بعد اینجوری انگیزه میگیرم ؟
ریدبرگ۵ عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 1640 بعد اینجوری انگیزه میگیرم ؟ ب احتمال زیاد اره انگیزه میگیری ولی این کار انرژیتو بالا میبره و این انرژی رو میتونی تو راه درس خوندن مصرف کنی {○■●کاربر آقا●■○} #الله!! ساقی چرا گوشیش خاموشه؟! الله برسون علف
enriqeh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 2162 ب احتمال زیاد اره انگیزه میگیری ولی این کار انرژیتو بالا میبره و این انرژی رو میتونی تو راه درس خوند ... ممنون......ولی امسال که تغییر مقطع دارم باید کجا برم مدرسه؟
ریدبرگ۵ عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 1640 ممنون..... .ولی امسال که تغییر مقطع دارم باید کجا برم مدرسه؟ منظورت تیزهوشان ایناس؟ {○■●کاربر آقا●■○} #الله!! ساقی چرا گوشیش خاموشه؟! الله برسون علف
enriqeh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 2162 منظورت تیزهوشان ایناس؟ نه....تیزهوشان که هیچ وقت نمیرم با این اوضاعی که دارم ...منظورم اینکه باید برم دبیرستان( متوسطه دوم)؟یا اینکه باید برم هنرستان؟
ریدبرگ۵ عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 1640 نه....تیزهوشان که هیچ وقت نمیرم با این اوضاعی که دارم ... منظورم اینکه باید برم دبیرستان( متوسطه دو ... خب اون ب انتخاب رشتت بستگی داره اگ تجربی ریاضی انسانی بخای میری دبیرستان بقیه چیزا هنرستان {○■●کاربر آقا●■○} #الله!! ساقی چرا گوشیش خاموشه؟! الله برسون علف
enriqeh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 2162 خب اون ب انتخاب رشتت بستگی داره اگ تجربی ریاضی انسانی بخای میری دبیرستان بقیه چیزا هنرستان ممنوناز محیط دانشگاه بگین.....چه مدلیه ....؟؟
ریدبرگ۵ عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 1640 ممنون از محیط دانشگاه بگین.....چه مدلیه ....؟؟ خیلی بهتر از مدرسه هستش استرس نمره نداری تفریح زیاد داری اکیپای مختلف خاطرات خوب مستقل بودن و........ {○■●کاربر آقا●■○} #الله!! ساقی چرا گوشیش خاموشه؟! الله برسون علف
enriqeh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 2162 خیلی بهتر از مدرسه هستش استرس نمره نداری تفریح زیاد داری اکیپای مختلف خاطرات خوب مستقل بودن و....... ... ممنون.....متوسط دوم چطوریه محیطش؟
ریدبرگ۵ عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 1640 ممنون..... متوسط دوم چطوریه محیطش؟ متوسط دوم یکم سختتره یکم استرسش زیاده بخاطر کنکور ولی زیاد بد نیس {○■●کاربر آقا●■○} #الله!! ساقی چرا گوشیش خاموشه؟! الله برسون علف
enriqeh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 2162 متوسط دوم یکم سختتره یکم استرسش زیاده بخاطر کنکور ولی زیاد بد نیس ممنون🙏🙏🙏🙏ببخشید من یه سوال دیگه هم داشتم،((((ببخشید زیاد سوال می پرسم🙏🙏))))من چطوری می توانم تو ۱۷-۱۸سالگی مهاجرت کنم؟؟اگه المپیادی باشم ،می توانم؟؟یا اگه کنکور سه رقمی بیارم؟؟کلا بعد از اینکه دیپلمم رو گرفتم چطوری می توانم مهاجرت کنم؟
ریدبرگ۵ عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 1640 ممنون🙏🙏🙏🙏 ببخشید من یه سوال دیگه هم داشتم،((((ببخشید زیاد سوال می پرسم🙏🙏)))) من چطوری می توا ... خاهش میکنم والا در مورد مهاجرت زیاد اطلاعات ندارم ولی میدونم اگ تو دانشگاه معدلت الف باشه میتونی بورسیه بگیری از خارج {○■●کاربر آقا●■○} #الله!! ساقی چرا گوشیش خاموشه؟! الله برسون علف