2777
2789

رفتم سونو دادم طول سرویکس ۳۱ هفته ۲۷ باید بالای ۳۵ باشه می‌خوام بدونم کسی بوده با این طول سرویکس که خطری براش ایجاد نشده و بچش به موقع بدنیا اومده ؟ یا اینکه خطرناکه و کمه این طول سرویکس

درست بنویس 

هفته چندی

سرویکس چنده

بد نوشتی

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست من طول سرویکسش واسه غربالگری اول ۲۱ بود 

بچه به حدی پایین بود که گفته بودن حتی نمیشه دهانه رحم را سرکلاژ کرد 

طفلی تا آخر حاملگی بیشتر درازکش بود 

این آخریا تو ماه آخر طول سرویس به ۹ رسیده بود 

ولی خداراشکر تونست صحیح و سالم بچه را بدنیا بیاره و به ماه آخر برسونه 

طول سرویکس ۳۱  هفته ۲۷  میگه باید بالای ۳۵باشه

نمیتونی سرکلاژ  کنی تو این هفته از بارداری.؟

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

اصلا راه نرو تا میتونی استراحت کن 

شیاف پروژسترونم بزن

نمیتونی سرکلاژ  کنی تو این هفته از بارداری.؟

نهدیگه سرکلاژ نمیکنن بالا ۱۶ هفته 

شاید یه وقت از اول حلقه پساری ها بشه گذاشت 

اونم نمیدونم تو هفته ۲۷ بذارن یا بگن دیر شده 

بنظرم خیلی وضعیتش بد نیست 

میگذرونه بدون مشکل 

فقط باید احتیاط کنه زیاد سرپا نایسته و بیشتر درازکش باشه

نمیتونی سرکلاژ  کنی تو این هفته از بارداری.؟

من باردار نیستم اسی بار داره😅

من که میگم طبیعیه چون بچه هم جاش کوچیک میشه هم کم کم میاد تو کانال زایمان

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
نهدیگه سرکلاژ نمیکنن بالا ۱۶ هفته  شاید یه وقت از اول حلقه پساری ها بشه گذاشت  اونم نمید ...

از وقتی این هفته که همسرم بود غذا پختم بعد پخت قرمه سبزی یه دردی گرفتم شدید یه هفته درد داشتم دکترمم شهر دیگه