2777
2789
عنوان

احساس حبابی چیزی در واژن بارداری

188 بازدید | 9 پست

مامانا دیروز رفتم دکتر گف بچه خیییلی پایین اومده 

۳۶ هفته هستم .. بعد هم حس میکنم  داخل واژنم یچیزی هست انگاری یه حبابی چیزی هست ک زور بزنم میترکه 

چیکار کنم به نظرتون میتونم یک هفته هم نی نی رو نگهدارم؟

استراحت مطلق ..حمام اب داغ ممنوع

رابطه ممنوع...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدین کسی اینجور باشه و بتونه نگهداره بچه رو بیشتر

یه نفر بود با من بستری بود اون ۳۲ هفته بود کیسه آبش باز شده بود دکتر گفته بود یک ماه باید بمونه بیمارستان تا بچه برسه

نگران نباش شما فقطیکم بچه اومده پایین 

به خودت فشار نیار و استراحت کتن حل میشه

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
حموم دیروز رفتم  رابطه از اول بارداری نداشتم و از اول استراحت بودم  باز وضم ابنه..

گن بارداری نزدی؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
نه چی هس

بچه من هم پایین بود اما نمیتونستم استراحت کنم دکترم گفت گن بزنم..و اینکه شکم رو ب بالا ماساژ بدم