2777
2789
عنوان

رفتار دایی من

411 بازدید | 16 پست

دوستان من متاسفانه خاله ندارم فقط یه دایی دارم. کلا مامانم بنده خدابی کسه فامیلی نداره،بعد دایی مامانم وضعش خیلی توپه ۵طبقه ساخته دعوتمون کرد رفتیم خونش بعد هی اموالشو به رخ آدم میکشه ما مستاجریم ،بعد که وارد پارکینگ شدیم سریع گفت این ماشین محمده پسرش ،دوتاماشین داره اینو میزاره اینجا پارکینگش جانداره،یامیگفت به هرکدوم ازبچهام میخوام یه طبقه بدم.خوب درسته وضعت خوبه ولی چرابه رخ دیگران میکشی همه ما دست خالی دنیا اومدیم دست خالی هم ازدنیا میریم،

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۵ طبقه زیاده؟ ای بابا اگه بدونی چه آدمای ثروتمندی دور و بر منن سر گیجه میگیری 

پارسال خیلی خودمونو مقایسه میکردم ما متوسطیم امسال فهمیدم هرکس نون رزق و پیشونیش میخوره با غصه خوردن سرمایه دار نمیشم 

خودت مقایسه نکن  وگرنه دیوانه میشی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

حالا اگه نمیگفت احتمالا شما میگفتی از ما پنهان میکنه و ...به نظرم اومد بیشتر حرف زده باشه تا پز دادن 

اگر دیدید اخلاقش همینه کمتر رفت و آمد کنید 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!