2777
2789
عنوان

میخوای شخصیت خودتو بشناسی؟

171 بازدید | 15 پست

نی نی سایت بهترینه 

اینجا هیچکس مارو نمیشناسه و لحن صحبتو ادبیاتمون میشه شخصیت اصلیمون 

چون بی پروا و بدون ترس صحبت میکنیم

تا حالا بهش فک‌کردین؟     

من الان دقت کردم بهش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلی :) #حق

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

درسته دخترها خیلی بیشتر خود واقعی شون هستند توی مجازی 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
بله فکر کرده بودم از پست یه نفر میشه متوجه شد تقریبا چجوریاست

بعضیا خیلی مهربونن

بعضیا کلا دنبال بحثن

بعضیا شکاکن

بعضیا دلسوزن 

ی عده خیلی زود عصبی میشن

خیلی جالبه واقعا

اونیکه تو مجازی هستی اصلیه و بدون فیلترشه 

نه مثلا من توی چت ی آدم عصبی جدی بی احساس و حرف زدنم خیلی بیشتر از سنم می زنه تو واقعیت اصلا اصلا اصلا آدم جدی نیستم بشدت بچه بازی در میارم و خیلی آدم احساسیم و خیلیییییییی کم پیش می‌آید عصبانی شم 

ترکمنم💚❤️