فقط تشویق که شناخت نمیده ممکنه فقط تقلید کورکورانه بده تربیت عرضه میخواد که همه ندارن
انسان قدرت فکر تصمیم و مقایسه داره . سگ دست اموز نیست که تربیتش کنی تااخر عمر همونجوری بمونه. من با هاشون بزرگ شدم بادخترای این خانواده .سه تا دخترن دختر دایی و خاله ک هم کلاسی بودبم تااالان . مبگم از کنار مسجد رد نمیشه حالش بد میشه . بعد یادم نه سالگی خانوادشون چه جشنیییی گرفتن کلی هدیه و...همراه با چادر . الان اصلا از حجاب متنفرن . بقیشونم همبنن من با سه تاشون هم کلاس بودم چه دخترای بزرگتر چه دخترای کوچیکتر همشون بی حجابن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ربطئی به عرضه نداره از یک سنی آدم ها سبک و سنگین می کنن و شیوه زندگیشون انتخاب می کنن. من تمام نظا ...
خب عزیزم منظورم فقط به خانواده شما نبود کلی گفتم برات جا ننداختن کسی که چیزی رو با گوشت و خونش درک کنه هر چی سنش بالاتر بره مصمم تر میشه خارج بره تو ناف لائیک همون پوشش و اعتقاداتش میمونه ولی اکثرا جوری تربیت میکنن بچه از راهنمایی میره دبیرستان با دوستای جدید کلا یه آدم دیگه میشه