2777
2789
عنوان

بابام خیلی خیلی خیلی به پوشش گیر می ده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 40 پست
فقط تشویق که شناخت نمیده ممکنه فقط تقلید کورکورانه بده تربیت عرضه میخواد که همه ندارن

انسان قدرت فکر تصمیم و مقایسه داره . سگ دست اموز نیست که تربیتش کنی تااخر عمر همونجوری بمونه. من با هاشون بزرگ شدم بادخترای این خانواده .سه تا دخترن دختر دایی و خاله ک هم کلاسی بودبم تااالان . مبگم از کنار مسجد رد نمیشه حالش بد میشه . بعد یادم نه سالگی خانوادشون چه جشنیییی گرفتن کلی هدیه و...همراه با چادر . الان اصلا از حجاب متنفرن . بقیشونم همبنن من با سه تاشون هم کلاس بودم چه دخترای بزرگتر چه دخترای کوچیکتر همشون بی حجابن

چادرسر کن برو بیرون دربیار راحت

وا نه بابا

من جلوم بازه لباسم دیده می شه. شلوارم دیده میشه موهام بیرونه حرص می خوره 

مانتو بلند بپوشم کاریم نداره

بیرون که خودم می رم راحتم 

وقتی با بابام می رم بحثمون میشه.

بهش هم گفتم از ریاکاری خوشم نمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو من دوستت دارم، تو زندگی من مهم تر از شما و مامان کی می تونه باشه. بگو حرفت نظرت راهنمایی هات برا ...

درسته،

اتفاقا من با بابام خیلی حرف می زنم

خیلی بوسش می کنم،  بغلش می کنم. ولی همیشه باهم می ریم بیرون بحثمون میشه😮‍💨

وا نه بابا من جلوم بازه لباسم دیده می شه. شلوارم دیده میشه موهام بیرونه حرص می خوره  مانتو بل ...

پدر شما این همه سال با این عقاید بزرگ شده تغییر پیدا نمیکنه 

مشکل از فرهنگ ماست

نظرم اینه فقط زمان هایی با بابات میری بیرون یکم مراعات کن

بقیه موقع ها راحت باش

من خودم بابام ار اینکه شالمو بندازم خوشش نمیاد

ب خاطر همین زمان هایی با خودش هستم رعایت میکنم 

ربطئی به عرضه نداره از یک سنی آدم ها سبک و سنگین می کنن و شیوه زندگیشون انتخاب می کنن. من تمام نظا ...

خب عزیزم منظورم فقط به خانواده شما نبود کلی گفتم برات جا ننداختن کسی که چیزی رو با گوشت و خونش درک کنه هر چی سنش بالاتر بره مصمم تر میشه خارج بره تو ناف لائیک همون پوشش و اعتقاداتش میمونه ولی اکثرا جوری تربیت میکنن بچه از راهنمایی میره دبیرستان با دوستای جدید کلا یه آدم دیگه میشه  

چی بگم گلم والا  سعی کن باهاش صحبت کنی آروم و با حوصله تا مشکلتون رفع بشه با داد و دعوا چیزی ح ...

من می گم باشه ، کار خودم می کنم . بیشتر اون دعوا می کنه من اصلا حرف نمی زنم.

انسان قدرت فکر تصمیم و مقایسه داره . سگ دست اموز نیست که تربیتش کنی تااخر عمر همونجوری بمونه. من با ...

آفرین منم همینو میگم  اون تربیت تربیت سگی هست نه تربیت انسانی که شناخت و تشخیص بده فقط شرطی میکنه 

پدر شما این همه سال با این عقاید بزرگ شده تغییر پیدا نمیکنه  مشکل از فرهنگ ماست نظرم اینه فقط ...

منم خیلی رعایت می کنم ولی بازم گیره سپیچ می ده🤧

میگه آبروی من می بری. میگم کی تو رو آخه میشناسه آبروت بره.

منم ۲۲ سالمه بابام گیر میده

ولی وقتایی که با اون بیرون میرم که خیلی کم پیش میاد رعایت میکنم جلوش

ولی وقتایی خودمم تنها یا تو جمع دوستامم هر طور که خودم دلم بخواد 

تا چه حد مگه سرپیچی میکنی  تیپت چجوریه و بابات میخواد چجوری باشی

بابام که می خواد یک تار موم بیرون نباشه

من موهام بیرونه البته باهاش یکم میکشم جلو

جلو مانتو هام هم بازه ولی زیرش لباس دارم پوشیده است تنم. شلوار هام هم بگه ولی خب جلوم بازه بدش میاد.

باهاش می رم بیرون شال بلند میگیرم جلوم بپوشونه.