2777
2789
عنوان

بابام خیلی خیلی خیلی به پوشش گیر می ده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 40 پست

عزیزم تا می تونی با متانت و صبوری با پدرت صحبت کن ، اینقدر استدلال بیار و منطق ردیف کن تا استقلال شخصیتت رو به رسمیت بشناسه و دیگه نظرش رو تحمیل نکنه.

از طرفی تو هم پدرت رو درک کن، نسل اونا هم دیدگاه ها و نگرانی های خودشون رو دارن، یه راه بینابینی انتخاب کن که رضایت نسبی پدرت رو هم لحاظ کرده باشی.

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در حدی که باهاش می رم بیرون یکم بهتر میکنم وضعم ولی بازم بحث داریم ، هی گیر می ده لباست دیده میشه ، ...

چی بگم گلم والا 

سعی کن باهاش صحبت کنی آروم و با حوصله تا مشکلتون رفع بشه با داد و دعوا چیزی حل نمی شه

کاش از ۵ سالگی رو افکار و تشخیص بچه کار میکردن نه اینکه تو ۲۲سالگی تحمیل کنن

اصلاااا ربط نداره من چندین مورد میشناسم که از خانواده مذهبین الان چطوووور متنفرن . از همون بچگی روشون کار کردن مقلا باهدیه دادن و جشن تکلیف گرفتن اینا

عزیزم تا می تونی با متانت و صبوری با پدرت صحبت کن ، اینقدر استدلال بیار و منطق ردیف کن تا استقلال شخ ...

درست میگید .

سی سال تفاوت سنی داریم‌

همش میگه تو برای من ارزش قائل نیستی ، احترام بهم نمی ذاری ، بهت میگم اهمیت نمی دی

اصلاااا ربط نداره من چندین مورد میشناسم که از خانواده مذهبین الان چطوووور متنفرن . از همون بچگی روشو ...

فقط تشویق که شناخت نمیده ممکنه فقط تقلید کورکورانه بده تربیت عرضه میخواد که همه ندارن

در حدی که باهاش می رم بیرون یکم بهتر میکنم وضعم ولی بازم بحث داریم ، هی گیر می ده لباست دیده میشه ، ...

بگو بابا این روز ها همه همینن مهم خودمم که دختر سر و سنگینی ام 

ای بی اثر کننده مکر دشمنان ای پروردگارم☀️
کاش از ۵ سالگی رو افکار و تشخیص بچه کار میکردن نه اینکه تو ۲۲سالگی تحمیل کنن

اتفاقا خانواده ما نمی گم مذهبی ولی معتقد هستن. همیشه هم رو من گیر بودن

ولی الان می خوام ، طوری که دوست دارم زندگی کنم

فقط تشویق که شناخت نمیده ممکنه فقط تقلید کورکورانه بده تربیت عرضه میخواد که همه ندارن

ربطئی به عرضه نداره

از یک سنی آدم ها سبک و سنگین می کنن و شیوه زندگیشون انتخاب می کنن.

من تمام نظام فکریم با خانوادم در تضاده ، چیزی بوده که در طی زمان کسب کردم

درست میگید . سی سال تفاوت سنی داریم‌ همش میگه تو برای من ارزش قائل نیستی ، احترام بهم نمی ذاری ، ب ...

بگو من دوستت دارم، تو زندگی من مهم تر از شما و مامان کی می تونه باشه. بگو حرفت نظرت راهنمایی هات برای من هم مهمه هم ارزشمنده. ولی من فقط یک بار جوونم، فقط یک بار ذوق می کنم که فلان لباسی رو بپوشم، فردا روزی که سنم بره بالا دیگه ذوقی برای این چیزا ندارم و فقط می مونه حسرتش

بهش بگو بابا برای تو دل من مهم تره حال خوب من مهم تره یا حرف مردم؟ 

خلاصه استدلال کن اما در کنارش این خاطرجمعی رو به بابا بده که خیلی قبولش داری. 

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!