ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ناامید نباش امتحان کن. الان کلی کتاب ترانه های عاشقانه از طریق انتشارانیش چاپ شده. شماهم یکیش
مرسی عزیزم واقعا شایدم شد
آره خب عزیزم میشه ولی اون ها سبک شعریشون فرق داره رپ تو ایران مجوز نمیگیره و شعر های منکه بیشترشون فوش هم داره مجوز نمیدن ولی شایدم شد ممنونم ازت واقعا❤️❤️
من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️🩹
وقتی استعدادشو داری شعرای بدون فحش بنویس😂باور کن نوشته ی چاپ شده بهت اعتناد ب نفس میده.تازه اول راه ...
آخه تو بعصی شعرا فوش لازمه واقعا ولی چشم 😂😂😂خیلی ممنونم ازت واقعا خیلی ایشالا واقعا به یه نتیجه ای برسه اگر دوست داشتی یه شعر تو تاپیک قبلیم هست از نظر خودم از این بهتره دوست داشتی بخ ن واقعا ازت مننونم❤️
من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️🩹