ی رژیم غذایی مناسب داشته باشی خیلی بهتره تا اینکه با خوردن زورکی یهویی وزن زیاد کنی
سیب زمینی پخته شده میدونم زیاد خوشمزه نیست اما آب پز کن بخور کلا سیب زمینی چاق کننده ست
بیشتر ببینید بیصبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم. ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ ) "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بیاعصابی یا بیحوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."
منم همیشه دنبال چاق شدن صورت و بدنم بودم. هر چی ام بگی امتحان کردم. ولی اخرشم به این نتیجه رسیدم که تنها چیزی که چاقم میکنه با میل و اشتهای زیاد غذا خوردنه. اصلا مهم نیست اون خوراکی چیه. برای مثال یه نون پنیر ساده هم اندازه ی کله پاچه بهم وزن میده. من سیپرو میخورم که خب همه میگن ضرر داره و فلان. اهمیت نمیدم چون یه فوق تخصص گوارش بهم داد.
الانم تایم خواب و بیداریم جوریه که معمولا یه وعده غذا میخورم یعنی اصلا تعداد وعده های غذاییم زیاد نشده ولی همونی رو که با میل کامل میخورم خیلی چاقم کرده. تقریبت هر دو سه روز یک کیلو