2777
2789
عنوان

واسع چاق شدن چی خوبه ؟

1310 بازدید | 24 پست

یعنی هر چی بگین استفاده کردم 

انگار ن انگار تو بگو 1 کیلو اضافه نمیکنم 

مچ دستم با پا بشدت لاغره ...

راه کاری چیزی پیشنهاد میکنین دوستان ؟؟ً؟

که نتیجه گرفته باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پودر جوانه گندم

این رو از من که توی ۶ ماه   ۱۷ کیلو چاق شدم بشنو.  البته خیلی غذا  خوردم خیلییئ

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

ی رژیم غذایی مناسب داشته باشی خیلی بهتره تا اینکه با خوردن زورکی یهویی وزن زیاد کنی

سیب زمینی پخته شده می‌دونم زیاد خوشمزه نیست اما آب پز کن بخور کلا سیب زمینی چاق کننده ست

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

پودر جوانه گندم این رو از من که توی ۶ ماه   ۱۷ کیلو چاق شدم بشنو.  البته خیلی غذا  خ ...

دستت رو سر من 

۱۶۰ 

وزنم ۴۷

شوهرم میگه کاش فقط بتونی ۵کیلو چاق شی

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

منم همیشه دنبال چاق شدن صورت و بدنم بودم. هر چی ام بگی امتحان کردم. ولی اخرشم به این نتیجه رسیدم که تنها چیزی که چاقم میکنه با میل و اشتهای زیاد غذا خوردنه. اصلا مهم نیست اون خوراکی چیه. برای مثال یه نون پنیر ساده هم اندازه ی کله پاچه بهم وزن میده. من سیپرو میخورم که خب همه میگن ضرر داره و فلان‌. اهمیت نمیدم چون یه فوق تخصص گوارش بهم داد. 

الانم تایم خواب و بیداریم جوریه که معمولا یه وعده غذا میخورم یعنی اصلا تعداد وعده های غذاییم زیاد نشده ولی همونی رو که با میل کامل میخورم خیلی چاقم کرده. تقریبت هر دو سه روز یک کیلو