2777
2789
عنوان

ازخوار شوهرم متنفرم

381 بازدید | 33 پست

یه جوری دستورمیده انگار کلفت درخونه باباشم

حتی با اینکه شوهرم ۸ ماه من وبچمو به خاطرش ول کرد به امون خدا و رفت خونه ننش پیش خواهرش 

باز منو که میبینه انگارارث جدوآبادشوخوردم ۴ سال قطع رابطه بودیم باشوهرم قهربودن آرامش داشتم. ازامشب دوباره زندگیم جهنم میشه 😭😭😭این ساعت ازشب به خاطر اون ایکبیری خواب ندارم تپش قلب گرفتم

شوهرم توماشین گفت دیگه نمیبینیش دیگه من مثل قبل نمیشم ولی من باورم نمیشه .تاثیراتشوازامشب دیدم اومدیم خونه یک کلمه باهام حرف نزد یخورده رفت توگوشیش وبعد گرفت خوابید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرم حساس شدی 

انقد دور شوهرت باش ک نره سمتشون با سیاست خودت

یا وقتی رفت بده بچت زنگ بزنه بگه بابایی بیا خونه دلم برات تنگ شده و خوراکی بخر و این حرفا

لاییییک نکنید توروخدا نکنننننننن دیونم کردین لایک نکن 
چرا باید زندگیشو بخاطر خواهرش جهنم کنه درسته خواهرشه ولی ازدواج کرده و باید مسئول زن و بچش باشه  ...

خواهرش چندسال پیشو شوهرش مرد . خواهره خونه مامانش بود تنها نبود ولی شوهرم من وبچمو با اینکه میدونست بعدمرگ دامادشون چقدر میترسم ول مبکرد میرفت خونه ننش پیش خواهرش بعدکه من گله کردم کلا لباسلشو جمع کرد تا ۶ ماه تمام بهش پیام میدادم التماسش میکردم برگرده برنمیگشت آخره یه دسته گل گرفت اومد خونه پروپرو گفت به خاطرتو با آجیم دعوام شد که اومدم

خواهرش چندسال پیشو شوهرش مرد . خواهره خونه مامانش بود تنها نبود ولی شوهرم من وبچمو با اینکه میدونست ...

چقد سخت خدا صبرت بده

کاش کسایی که نمیتونن بچه هاشونا تربیت کنن هیچوقت بچه دارنشن یا لااقل تشکیل خانواده ندن عصابم خورد شد 

ب نظرم حساس شدی  انقد دور شوهرت باش ک نره سمتشون با سیاست خودت یا وقتی رفت بده بچت زنگ بزنه ب ...

آخه شوهر احمقمم وقتی چشمش به خانوادش میوفته انگاردیگه من اصلا وجودندارم پیش اونا اصلا باهام حرف نمیزنه محل نمیزاره حتی بدنگاهم میکنه😭😭😭

خواهرش چندسال پیشو شوهرش مرد . خواهره خونه مامانش بود تنها نبود ولی شوهرم من وبچمو با اینکه میدونست ...

شش ماه شب و روز اونجا بود و خونتون نمیومد؟؟؟خواهرشوهرت چن سالشه؟

شوهرت بیشتر از خواهرش مقصره . اونو درستش کن . خواهر شوهر که دلسوز تو نیست . توقعی هم ازش نیست