تاپیک قبلی که درمورد ازدواج با اختلاف سنی ۱۳ سال گذاشته بودم رو یادتونه؟
دیروز اومد شهرمون و از نزدیک دیدمش
چقدر با عکسش فرق میکرد صحبت که میکرد میخواستم زمان سریع تر بگذره و خداحافظی کنم.چهره ش بشدت تخریب داشت موهای کم پشت،چاله های تو صورت،زیر چشماش سیاه ولی ارثی نبود دندان های جلویی بشدت خراب که کامپوزیت کرده بود وقتی پرسیدم گفت ما خانوادگی دندان هامون جنسش خوب نیست و وقتی با مشاور صحبت کردم احتمال داد سابقه اعتیاد داشته چون خودش گفته بود پدرم اعتیاد داشت وقتی صحبت میکرد دهانش بو میداد وقتی پرسیدم گفت بوی سیگاره یک نخ کشیدم ولی خودمونیم بوی سیگار نبود،فرهنگ بشدت پایینی داشت بلد نبود چطور برخورد کنه با راننده اسنپ،گفت حساب رسی خوندم و تافل زبان دارم ولی وقتی سوال زبان پرسیدم بلد نبود جواب بده.شک دارم رشته ش این باشه و قرار شد مدارک رو توی سایت دادگستری نشونم بده که علت جداییش خیانت همسرش بوده اما سایت باز نشد میتونست ولی فهمیدم که پیچوند.بسیار بد استایل من حتی شک دارم ۳۸ ساله باشه بیشتر میخورد ۴۴ ۴۵ باشه.ابراز علاقه های بیش از حدش منو ترسوند و گفت اگر بخوای همین الان با پدرت صحبت میکنم اما گفتم باید بیشتر بشناسمت.مشاورم گفت یک مزیت از این آقا بگو نتونستم بگم چون سر تا پا ایراد دیدم دیروز آدم بدبین و سخت گیری نیستم اما خب من جوونم و لیاقتم قطعا اینجور آدم ها نیست.
قرار شد فرداش دوباره همو ببینیم اما مشاورم گفت بهش پیام بده و بگو من هیچکدام از ایده ال هایم رو در شما ندیدم شاید من توقعم بالاست و موفق باشی و خداحافظی کن.یکی از بچه ها گفته بود تو تو سن بیست و خورده ای هستی اون وارد چهل سالگی میشه چرا میخوای زن یک مردی بشی که قبلا ازدواج کرده و سنش بالاست مگه مجبوری؟
همینجا خواستم بهت بگم عزیزم دمت گرم بابت حرفت🙏