2777
2789
عنوان

بالاخره دیدمش😞

217 بازدید | 12 پست

تاپیک قبلی که درمورد ازدواج با اختلاف سنی ۱۳ سال گذاشته بودم رو یادتونه؟

دیروز اومد شهرمون و از نزدیک دیدمش

چقدر با عکسش فرق میکرد صحبت که میکرد میخواستم زمان سریع تر بگذره و خداحافظی کنم.چهره ش بشدت تخریب داشت موهای کم پشت،چاله های تو صورت،زیر چشماش سیاه ولی ارثی نبود دندان های جلویی بشدت خراب که کامپوزیت کرده بود وقتی پرسیدم گفت ما خانوادگی دندان هامون جنسش خوب نیست  و وقتی با مشاور صحبت کردم احتمال داد سابقه اعتیاد داشته چون خودش گفته بود پدرم اعتیاد داشت وقتی صحبت میکرد دهانش بو میداد وقتی پرسیدم گفت بوی سیگاره یک نخ کشیدم ولی خودمونیم بوی سیگار نبود،فرهنگ بشدت پایینی داشت بلد نبود چطور برخورد کنه با راننده اسنپ،گفت حساب رسی خوندم و تافل زبان دارم ولی وقتی سوال زبان پرسیدم بلد نبود جواب بده.شک دارم رشته ش این باشه و قرار شد مدارک رو توی سایت دادگستری نشونم بده که علت جداییش خیانت همسرش بوده اما سایت باز نشد میتونست ولی فهمیدم که پیچوند.بسیار بد استایل من حتی شک دارم ۳۸ ساله باشه  بیشتر میخورد ۴۴ ۴۵ باشه.ابراز علاقه های بیش از حدش منو ترسوند و گفت اگر بخوای همین الان با پدرت صحبت میکنم اما گفتم باید بیشتر بشناسمت.مشاورم گفت یک مزیت از این آقا بگو نتونستم بگم چون سر تا پا ایراد دیدم دیروز آدم بدبین و سخت گیری نیستم اما خب من جوونم و لیاقتم قطعا اینجور آدم ها نیست.

قرار شد فرداش دوباره همو ببینیم اما مشاورم گفت بهش پیام بده و بگو من هیچکدام از ایده ال هایم رو در شما ندیدم شاید من توقعم بالاست و موفق باشی و خداحافظی کن.یکی از بچه ها گفته بود تو تو سن بیست و خورده ای هستی اون وارد چهل سالگی میشه چرا میخوای زن یک مردی بشی که قبلا ازدواج کرده و سنش بالاست مگه مجبوری؟

همینجا خواستم بهت بگم عزیزم دمت گرم بابت حرفت🙏

راست میگه‌مگه‌مجبوری زنش بشی

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تا الان هیچ مشاوری نرفتم . کجا باید برم ؟!! مشاور رایگان هم تو سطح شهر هست ؟!!! مراکز دولتی برا مشاوره وجود نداره ؟؟!

اگه خصوصی رفتی میشه بگی چطور نوبت گرفتی ؟؟حضوری یا آنلاین ؟!! ویزیتش چقدر شد ؟!!

آفرین حتما ب حرف مشاورت گوش بده لطفا . موفق باشی 

خداروشکر که این مشاور بود حتی دوست داشت تصویری باهاش صحبت کنه چون در زمینه اعتیاد خیلی کار کرده گفت تا شروع به صحبت کنه میفهمم اعتیاد داره یا نه

ولی خودم نخواستم بیشتر از این تایمم رو هدر بدم از فرسخ ها مشخص بود اعتیادش متاسفانه

من تا الان هیچ مشاوری نرفتم . کجا باید برم ؟!! مشاور رایگان هم تو سطح شهر هست ؟!!! مراکز دولتی برا م ...

ببین مشاور خیلی خوبه دیروز بهم گفت دقیقا چه پیامی بدم که نخواد مخالفتی کنه،وقتی پیام دادم اونم بی چون و چرا قبول کرد و رفت.این مشاورم از اشناهامونه والا هزینه ای نگرفت بنده خدا.اطلاع ندارم از هزینه هاش عزیزم

چی کم داری دختر که میخوای با این ازدواج کنی؟😐😐😐

والا از نظر خودم هیچی تحصیلاتم فوق لیسانسه قیافمم خوبه 

خواستگار هم دارم اما این یکی خیلی ابراز علاقه میکرد که خداروشکر فهمیدم هرچی گفته راجع به خودش دروغ بوده و چقدر پررو بود که میگفت واقعا برات متاسفم من با صداقت و علاقه اومدم سمتت🙁😁