2777
2789

الهم صل علی محمد و آل محمد انشالله بحق آبروی حضرت فاطمه زهرا بحق دل شکسته حضرت زینب خدا معجزه کنه واستون انشالله دلت شاد بشه عاقبت به خیر بشی بحق امیرالمؤمنین علی مرتضی آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حال دل منم بده😭

خستم بخدا از بس جنگیدم😢💔

میتونید راهنماییم کنید خانما💔😔

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 
میتونم بپرسم مشکلتون چیه گلم انشالله خداوند مشکلتون حل کنه

مشکلم مربوط به مدرسه هست

همش توش دعوا دارم یعنی بقیه با من دارن اگه اولین تاپیک رو بخونی متوجه میشی

هم دوست دارم بترکونمشون بخاطر شب هایی که خواستم اونجا نرم و گریه کردم و ضجه زدم هم از یه نظر روح و روانم خستس

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 
مشکلم مربوط به مدرسه هست همش توش دعوا دارم یعنی بقیه با من دارن اگه اولین تاپیک رو بخونی متوجه میشی ...

عزیزم تاپیکتونو خوندم من نظرم اینه خب اولا ازاینجور ادما همه جاهستند مثلا الان بخوای مدرسه تم عوض کنی خب شاید بازم اینجورادما سرراهت سبزشدن خب باید ازاول سیاست داشتی که کاربه اینجانمیکشیداونا نقطه ضعف تورو دست گرفتن برای اذیت کردنت نباید برای رفتاراشون واکنش نشون میدادی اگه واکنش نشون نمیدادی اونام نمیدونستن توازچی ناراحت میشی ودیگه نمیدونستن به چی حمله کنن که تورو ناراحت کنن.خب الانم همین سیاستو پیش بگیر بیخیال شو عزت نفستو بالاببر

اذیت میکنن واکنش نشون نده بزار فک کنن عه برای تو مهم نیست اینجوری عقب میکشن چون هدف اونا عصبانی کردن وازاروان شماست موفق باشید 

عزیزم تاپیکتونو خوندم من نظرم اینه خب اولا ازاینجور ادما همه جاهستند مثلا الان بخوای مدرسه تم عوض کن ...

باشه ولی اگه فحش و داد و بیداد کردن منم مثل خودشون باشم؟😢

قبلا مثل خودشون رفتار میکردم تا حد امکان با توجه به شرایط روحیم از حقم دفاع کردم ولی دیگه نمیتونم از یه نظر هم😭

ازشون متنفرم کینه به دل دارم دلم میخواد تیکه تیکشون کنم🥺😢💔

عزیزم تاپیکتونو خوندم من نظرم اینه خب اولا ازاینجور ادما همه جاهستند مثلا الان بخوای مدرسه تم عوض کن ...

من تو اون مدرسه فقط یه دوست دارم بقیه ازم فاصله میگیرن😭

مشکلم مربوط به مدرسه هست همش توش دعوا دارم یعنی بقیه با من دارن اگه اولین تاپیک رو بخونی متوجه میشی ...

سعی کن ارام باشی عصبانیت قدرت رو ازادم میگیره اگه میخوای قوی باشی اول باید یاد بگیری ارامشتو حفظ کنی درکمال ارامش توهم میتونی روان اونارو بگیری ولی توصیه من اینه مدارا کن دوستای برای خودت توکلاس پیداکن باسیاست رفتارکن سعی کن به همکلاسیات نزدیک بشی که اونام طرفدارتو بشن