2777
2789
من ۳۳ سالمه.والا درباره سنش دقیق نمیدونم ولی فکرنکنم بدباشه.منم صورتم خیلی لاغربود الان همه میگن خیل ...

ببخشید خیلی سوال میپرسم ..از کجاتون چربی گرفتن درد نداشت من خیلی از چربی گرفتن میترسم چقدر زمان برد

پیش کدوم دکتر انجام دادین تهران هستین...هایفو تراپی چی هست 

نه کرمانشاهم.هایفو بایه دستگاهی انجام میدن که باعث میشه پوست سفت بشه وچین وچروک ازبین بره

کاربری خانومم👩🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید خیلی سوال میپرسم ..از کجاتون چربی گرفتن درد نداشت من خیلی از چربی گرفتن میترسم چقدر زمان برد

اشکالی نداره.ازپشت ران .راستش درد داشت ولی خب قابله تحمله دکتربهم گفت آستانه تحمله دردت بالاس.تقریبا از۹ صبح تا ۱ظهر طول کشید

کاربری خانومم👩🏻
نباشه که چرته . این شیرینم زن اون سلمان شده بدم اومده نمیخوام ببینم دیگه

واقعاااا ؟؟؟ چرااااا

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

اشکالی نداره.ازپشت ران .راستش درد داشت ولی خب قابله تحمله دکتربهم گفت آستانه تحمله دردت بالاس.تقریبا ...

کاش از شکم بگیرن

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

سلمان دختر نوری رو اذیت نکن 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم🌈آبادی و آزادیتو ببینم ایران جذاب و عزیزم❤️🩹

آقا چرا بدتون اومده شیرین با سلمان ازدواج کرد؟ 😂 بنظرمن باحال بود و به موقع 😂🤭

اگه این فصل دوباره سلمان میخواست خواستگاری کنه هی از شیرین دیگه کسل کننده و نخ نما میشد 

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..
وای من ندیدم اه چرا شیرین با سلمان ازدواج کرد  اصلا چرا باید فریبرز میمیرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگه واقعی مرد؟

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

آقا چرا بدتون اومده شیرین با سلمان ازدواج کرد؟ 😂 بنظرمن باحال بود و به موقع 😂🤭 اگه این فصل دوبار ...

اره دیگه واقعا دیگه اگه دوباره دنباله شیرین بودمسخره میشه.یهو سوپرایز شدیم باحاله🤣

کاربری خانومم👩🏻
هدیه بازوبند بعد پدرخوانده انقد فحش خورد دیگ روش نمیشه بیاد فک کنم اینجا هم نمیدونم هست یا نه  ...

پدرخواندا ندیدم مگه چیکارکرد؟ولی اسمش توتیتراژ هست

کاربری خانومم👩🏻