2777
2789
وای من ندیدم اه چرا شیرین با سلمان ازدواج کرد  اصلا چرا باید فریبرز میمیرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا معلوم نیست که فریبرز مرده یانه.ولی خب سلمان که بهتره هزارتا کشته مرده داشت🤣

کاربری خانومم👩🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا واسه خودش جیگریه😂 ولی خیلی دوست داشتم با فریبرز ازدواج میکرد

والا من برام فرقی نمیکنه به هرحال فقط دوست دارم نگاه کنم همون لحظه هم لذت ببرم.اصلا دختره خودش به هرکی دوست داره میده به من چه والا🤣

کاربری خانومم👩🏻
سلام عزیزم شما تزریق چربی صورت انجام دادین الان چند سال میگره راضی هستین

سلام والا دوماهه .فعلا راضیم خیلی طبیعی وقشنگ شده فقط استرسم برای ماندگاریشه میترسم جذب بشه

کاربری خانومم👩🏻
سلام والا دوماهه .فعلا راضیم خیلی طبیعی وقشنگ شده فقط استرسم برای ماندگاریشه میترسم جذب بشه

میشه بپرسم چند سالتونه .من کم موندم ۲۷ بشم میگم نکنه زود باشه برا این کارا بعد یه مدت عب عب و اینا در بیارم از یه طرفم صورتم خیلی لاعر شده خیلی افسردم میکنه شما توصیه میکنین به عنوان کسی که تجربه دارین 

میشه بپرسم چند سالتونه .من کم موندم ۲۷ بشم میگم نکنه زود باشه برا این کارا بعد یه مدت عب عب و اینا د ...

من ۳۳ سالمه.والا درباره سنش دقیق نمیدونم ولی فکرنکنم بدباشه.منم صورتم خیلی لاغربود الان همه میگن خیلی قشنگ شدم راستش اعتمادبه نفسم خیلی زیادشده .بنظرم بزن خیلی توقیافه واعتمادبه نفس تاثیرمیذاره .بنظرم بعد دوماه طبیعی میشه

کاربری خانومم👩🏻
من ۳۳ سالمه.والا درباره سنش دقیق نمیدونم ولی فکرنکنم بدباشه.منم صورتم خیلی لاغربود الان همه میگن خیل ...

منم خیلی بعد زایمانم صورتم پر بود الان همه میگن چقدر صورتت شکسته شده لاغر شده واقا اعتماد بنفسم کم شده