2777
2789

به هیچ عنوان ازدواج به جای دورو قبول نکنید تو هیچ شرایطی.

تو خونه بمونی دبه ترشی صدات بزنن ولی ازدواج نکنی بری جای غریبه ک هیچکسو نداری هیچ جایی نتونی بری پوسیده میشی،افسرده میشی،اخلاق رفتارت بد میشه عوض میشه خلاصه دلت پیر میشه جای غربت بری یه آدم دیگه میشی بی احساس،سنگ دل میشی خیلی سختی میکشم تو جای غربت ولی تروخدا شما اشتباه منو نکنید قبولم کردید بعداً میفهمید چه اشتباه بزرگی انجام دادید ک دیگه پشیمونی فایده نداره🥲

چقدر فاصله دارید

شوهرت چقدر برات وقت میذاره

مریض اینا بشی مواظبته؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم نمی دونه چیکار کنه ازدواج اونطور 

خونه پدر کلی حرف می‌شنویم نون شونو حروم‌میکنن 

مادرمون آبرومون میبره 

جامعه نا آمنه 

گرونی وضعیت بده 

آدم پس چ گوهی بخوره؟ ما جوونا چیکار کنیم؟ 

حداقل خوش بحال اونایی که خانوادشون پشتشونخ

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
من و شوهرم ب سختی بهم رسیدیم الانم شهر غریبیم ینی‌خانوادمم ندارم دیگه چون باازدواجم مخالف بودن اما ر ...

واااای چقد‌ داستان زندگیت شبیه ننه البته من باهاش فرار کردم🥲 و الان کسیو ندارم

خدا بداند کافیست❤️
چقد عین منی🥲 حالا من کلا همون تماس تلفنی هم کسیو ندارم فقط خودمم همین شوهر و بچه تو شکمم

پدر مادر خواهر دوست هیچ کسو نداری

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔