عزیزم منم جای غریبم ولی میرم ومیام کلی برای خودم دغدغه ساختم وقت ندارم برای دلتنگی
ازدواج خوب مبارزه حتی اگه دور باشی ولی خب آدم قوی میخواد
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین
عزیزم منم جای غریبم ولی میرم ومیام کلی برای خودم دغدغه ساختم وقت ندارم برای دلتنگی ازدواج خو ...
میارزه
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شاید بنظر بعضیا زیاد فاصله ای نباشه ولی همین ک کیلومترها از خانوادم،عزیزانم،دوستام اینا دورم برای من خیلیه ۱ساعت فاصله هس شهری زندگی میکنم ک حتی اسنپ هم نمیاد اینجا شوهرم از صبح تا ۵عصر سرکاره بعد از اینکه از سرکارم اومد همش خونه هست تا وقت خواب ناگفته نمونه من بدبخت با مادرپدرشوهرم یجا زندگی میکنم برا همین نمیشه شوهرم برام وقت بزاره😔 یا خونه هست یا سرکار
آدم نمی دونه چیکار کنه ازدواج اونطور خونه پدر کلی حرف میشنویم نون شونو حروممیکنن ماد ...
شوهر کن ولی راه نزدیک! تو شهر خودت...
ن مثل من احمق که هزار ها کیلومتر دور شدم... شوهرم که پیش مادر و خانوادشه😒 غمی نداره... من فلک زده باید تو تنهایی خودم با مریضی ها و تنهایی هام کنار بیام😔
بستگی ب پارنترت داره الان خواهرشوهر من از اهواز رفته مازندران خیلی ام خوشبخته
من و شوهرمم از شهرستان اومدیم تهران.خیلییی راضیم چون از جو خاله زنک فامیل دورم.اونجا هم من و همسرم روزها مشغولیم وشبا برا هم وقت میذاریم.بیرون میریم اخرهفته ها.ولی وقتی میایم شهرستان دعواهای الکی میکنیم دلیل اصلیش هم فامیلن
خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
دور از جونتون مریض بشید کی کمکتون میکنه که مراقبت میکنه؟؟؟؟
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
من و شوهرم ب سختی بهم رسیدیم الانم شهر غریبیم ینیخانوادمم ندارم دیگه چون باازدواجم مخالف بودن اما ر ...
خوشبخترین باشی عزیزم باردارم هستی خدا فرج خیر بده بهت ولی بعد بچه دار شدن میفهمی که چقدر خانواده اینکه نزدیکت باشن و کمک حالت باشن مهمه حتی خانوادتم نباشن آشنایی،فامیلی داشته باشی اونم خیلی خوبه به آدم دلگرمی میده