2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

⭐🌟✨🌝🙈🐸😺🔥💥✅💤❌🕳️💨💥🙀💤👨‍💻👩‍✈️👨‍🔧👩‍🏭👨‍💼👨‍🔧👩‍🎤👨‍🔬👨‍🏫👨‍🎤🕵👩‍🎤👨‍⚕👨‍🌾👩‍🍳👩‍🎤👩‍🚒🎓👒👘👗👙👠👟👡👛👝♀️🌂🕶👔🐧🐥🦋🙉🐺🙈🐦🦆🐌🐦🙉🐦🦇🦋🦇🦆🐽🌦🔥💫🔥✨🌥🌎🍀🌿🥛🍮🎂🍻🍨🎂🍻🍱📀🎙⏳🕰⏰⏲️📟📷🕹🎿🤺🤸‍♂️🥊🎣🏓⚽

از حیله و دسیسه نترس! اگر کسانی دامی برایت بگسترانند تا صدمه ای به تو بزنند، خدا هم برای آنان دام میگسترد🤞

گوریله

چرا الکی میگی خانم من دارم میبینم که فیله 

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

⭐🌟✨🌝🙈🐸😺🔥💥✅💤❌🕳️💨💥🙀💤👨‍💻👩‍✈️👨‍🔧👩‍🏭👨‍💼👨‍🔧👩‍🎤👨‍🔬👨‍🏫👨‍🎤🕵👩‍🎤👨‍⚕👨‍🌾👩‍ ...

😀😅😁😂🤗😎😑🙄😐😎😑😌😫😌😮😲😯😟😯🙁😤😯👷‍♂️🕵️‍♂️👨‍🚒🕵️‍♀️🧙‍♂️🤶👮‍♂️🧙‍♀️👨‍✈️🕵️‍♂️🧙‍♀️🎅👳‍♂️🥇🏀🎇⚽️🎈🎏🎑🥉🎋🎈🎃🎋⚽️🎆🎏🌎⛰️🌎🏦🏤🏣🏦🏢🏨🏢🏖🏚🌐🏚🏤🏔🏣🏣🏥🎻📞🎤🎸🔕🔈📢🎵🎙📲🥁🎛🎙🔇📯🔈📣🎼📱🎷📺🎞🖱📷📠💿🖲🖲💿🔍🏧🚻🚮🛅🚰🚹🚱🚹↗️➡️↕️↘️↙️🛐☮️☯️✡️☮️اگه تونستی معنیشون رو بگی😎

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

الان که دارم دقت میکنم میبینم مرغه

نه همون فیله

2790
2778
2791
2779
2792