2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط وقتی که احساس خوب داری جواب میده من تجربه داشتم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بیشتر توضیح میدی؟

اعتقاد کامل داشته باش ب قانون   جوری فکر کن که قطعا همونی میشه ک میخای  

وقتی از این حس مطمئن شدی وبه باوری رسیدی ک اتفاق افتاده  دیگ رها کن یعنی اصلا به موضوع فکر نکن 

قطعا جواب میگیری 

من خودم اکثرا اموراتم با همین قانون پیش میره 

از اتفاق افتادن اون چیزی ک بهش فکر میکنی مطمئن باشی و بعدش برو تو مرحله رها سازی 

دهنت طلا....................رازش همینه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

روی کاغذ بنویسسسسس فقط تو قرآن اومده سوگند به قلم و آنچه مینویسی

چند درصد این قانون درسته.......................قانون نوشتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کتاب معجزه شکرگزاری و دولت فرزانگی و بخون

من تو کتابخونه معجزه شکرگزاری رو دیدم بیشتر صفحه هاش سفید بود