2777
2789
عنوان

آبروم جلو مهمونام داره میره

257 بازدید | 11 پست

جاریم و دایی شوهرم دعوت دارم بعد  گفتن قرار  زن همین دایی و بچه هاش از شهر دیگه بیان منم گفتم بیاین اینحا بعد گفتن نه ما تمیایم خاله شوهرم گیر داد ک باید بیاین غذا گذاشتیم دیگه بزور اینا رو خوند اینجا صدبار زنگ زد ‌ حالا الان هنوز تازه تماس گرفتن که ۱ ساعت ذیگه می رسیم 😑😑😑😑😑😑 یعنی من دیگه موندم چیکار کنم برا مهمونامون ‌ افطار کردن تخمه و اینا آوردم خوردن  هنوز منتظر شام ‌ گفتم بیارم بخورین اونا میان گفتن نه بزاریم اونا هم برسن 😶😶😶 بنظرتون درک میکنن ؟ واقعا از دست این خاله شوهرم بدبختا میخاستن برن خونه جاری دیگه ام ک نزدیک شون بودا . الان دیگ باید سخری بخوریم 😐😐😐

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

فقط مشکلت اینه که دیر میشه؟ غذا کم نمیاری؟

ناراحت نباش حودشون خواستن. شما به بچه ها یه ته بندی بده. بزرگترا اینجوری بهشون بیشتر خوش میگذره

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=334199399]فقط مشکلت اینه که دیر میشه؟ غذا کم نمیاری؟ ناراحت نباش حودشون خواستن. شما به بچه ها یه ته بندی ب ...[/QUOTE

نه ۶ریزم غذا زیاد گذاشتم فقط همه دارن چرت میزنن باورن میشه 

من یه قاعده ای دارم که برای ناهار و شام زمان معینی رو در نظر میگیرم و برای کسی نیم تا یک ساعت صبر می ...

من گفتم شام بیارم خودشون گفتن نه الان هنوز نیومدن بخدا چشام رو همه شوهرم فردا سر کاره 🥲🥲

هنوز نیومدن  

من اینجوری واسم مهمون اومده. ساعت ۱ شب رسیدن. دور از جون تو شام کوفتمون شد از بس زیرشو خاموش کردم و روشن کردم.

مهمونهاتم که به دل سیر خوابیدن. حالا دیگه تا صبح بیدارن😂

من اینجوری واسم مهمون اومده. ساعت ۱ شب رسیدن. دور از جون تو شام کوفتمون شد از بس زیرشو خاموش کردم و ...

وای آره این بندگان خدا گشنه شونه و خوابشون میاد شدید 😶😶خودم ک هر شب تا سحر بیدارم الان چرتم گرفته شدید تاره باید سحر بیدار شم اصلا معلوم نیست  بمونه چیزی برا سحری یا مجبور شم تا صب آشپزی کنم باز صب براشون صبحانه آماده کنم چون زن دایی  بچه ها روضه نیستن اصلا وضعی شده میخام گریه کنم 

وای آره این بندگان خدا گشنه شونه و خوابشون میاد شدید 😶😶خودم ک هر شب تا سحر بیدارم الان چرتم گرفته ...

آخ عزیزم💖

معلومه حسابی کار ریخته سرت تو این ایام روزه داری.

افطار شام سحری صبحانه نهار....😂

اینجور که معلومه شام و سحریت یکی شد. اگه تعداد سحری خورهات زیاده یه ماکارونی یا رشته پلو بذار.