2821
2789
عنوان

کنکور ۴۰۲ و ۴۰۳

391 بازدید | 42 پست

دوستان عزیزم وقت بخیر  من فقط کنکور اردیبهشت رو ثبت نام کردم و نمیخام برم سر جلسه، و الآن با رتبه کنکور ۴۰۲ دانشجو هستم 

سوالم اینکه مرداد ماه میتونم با رتبه کنکور ۴۰۲ انتخاب رشته کنم... چون تو سایت‌ها گفتن که میشه..

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تا دوسال نتیجه کنکورت اعتبار داره پس میشه

خداروشکر یعنی همون رتبه اس یا چون شده ۵۰ درصد ممکنه رتبه و تراز بالا و پایین بشه؟!

و اینکه مرداد ماه باید همون رمز و اینایی که داشتم رو بزنم تا بالا بیاره برام...

اگه کنکور ثبت نام نکنیم چی؟ میشه با پارسال انتخاب رشته کرد

والا دیگ چه ربطی داره کنکور ثبت نام کنی یا نه؟

وقتی نتیجه کنکور پارسالت هنوز اعتبار داره

حالا بازم از یه مشاور درست درمون بپرس

اگه کنکور ثبت نام نکنیم چی؟ میشه با پارسال انتخاب رشته کرد

والا تو سایت نوشته بود یکی رو باید ثبت نام کرد یا اردیبهشت یا تیر

فردا مهلت آخره حتما ثبت نام کن❤️

فهمیدی به منم بگو

اینطور که معلومه میشه.. فقط باید واسه کنکور ۴۰۳ ثبت نام کنیم

ببینید گفتن که چنین امکانی هست اما حقیقتش با عقل جور نمیاد اگر بخوان همچین کاری کنن قطعا همه ی اونهایی که سال گذشته کنکور دادن و وارد دانشگاه شدن باز هم میان برای امتحان هم که شده این کارو میکنن تا ببینن رتبه شون چند شده با این کار فضای کنکور متشنج تر میشه و رتبه ها عجیب تر فکر کنید ۶۰۰هزار نفر کنکور ۴۰۳ شرکت کنن یک میلیون نفر انتخاب رشته با آزمون انجام بدن !!!

من خیلی اطلاعی ندارم چون فقط گفتن تا دو سال اعتبار داره و بقیه حرفا از روی گمانه زنی زده شده 

در کل فکر کنم برای کسایی که با اون تراز انتخاب رشته داشتن و رشته ای قبول شدن دیگه چنین حقی بهشون داده نشه 

و اگر هم به بقیه بخوان چنین حقی بدن تراز کنکور شون رو پایین تر میارن طبق اون چیزی که در نهایی ها اعمال شد

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792