2821
2789
عنوان

کنکور ۴۰۲ و ۴۰۳

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 42 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وقتی با 402 دانشجو شدی نمیتونی باز ازش استفاده کنی درصورتی اعتبار داره که ازش استفاده نکنی 

وای واقعا؟؟

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽
اره دیگه از اولم گفتن . گفتی وقتی باهاش انتخاب رشته نشه اعتبار داره ِ اینجوری که کلی ادم دوباره ...

واقعا ممنون که گفتی🥲🥺الآن خیلی حالم بده😭

بهم اجازه نمیدن 🥲

ای بابا اما صحبت کن گاهی میشه به دانشگاه پایین تری بری هرچند جالب نیست اما دانشگاه مبدا و مقصد موافقت کنن شاید بشه 

چون میگی رتبتم خوب بوده راحت میتونستی دانشگاه های برتر رو بیاری 

کاش ی تکونی به خودت بدی این دو سه ماه بخونی برای تیر ماه چون سال قبل هم رتبت خوب بوده قطعا تراز معدلتم  بالا بوده در حد ی بیست درصدی بزنی شاید بشه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

ای بابا اما صحبت کن گاهی میشه به دانشگاه پایین تری بری هرچند جالب نیست اما دانشگاه مبدا و مقصد موافق ...

چشم واقعا ممنونم عزیزکم🥲❤️❤️❤️

حقوق که عالیه  روانشاسی 💔مددکاری دیگه چیه ؟  همین حقوقو بچسب ازمون وکالت قبول شی بتونی ...

واقعا به شخصیتم نمیخوره..🥺😭