2777
2789
عنوان

یبوست

219 بازدید | 23 پست

سلام دوستان دخترم چهار سالشه کلا بد غذاست زیاد غذا نمیخوره همیشه یبوست داشت الان چند وقت شدی. شده درد داره موقع دفع الآنم از یکشنبه دستشویی نرفته شیاف گلیسیرین هم گرفتم اثر نداشت غذای درست و حسابی هم نمیخوره ی راهکار اگه دارید بدید خاکشیر هم دادم گل محمدی هم دادم بی فایده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذا چی میدی 

دکتر به ما گفت 

فقط سبزیجات شام مثلا اسفناج پخته نان و کاهو برنج روغن کلا تعطیل تا فلان مدت نان فقط سبوسدار نان نانوایی کلا تعطیل 

البته معاینه کرد و گفت نمیشه واسه همه یجور باشه

ریختن روغن زیتون تو غذاهاش

خوردم میوه کیوی سیب

کاهو

آلو و انجیر خیس شده

خوردن اب ولرم صبح ناشتا

نر های سایت درخواست ندید ☺️خودم یکی بهتر از شما رو دارم😏😒خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز