فکر بد نکنید از اون عشق هانه که بین هم جنس باز هاست منظورم عشقی که به یه آدم پیدا میکنید دوست دارین همیشه کنارش باشید به بهانه های مختلف بهش پیام بدین بهتون توجه کنه مثل عشقی که بعضی ها به خاله یا زندایی یا عمه شون دارن من چنین احساسی رو به مدیر مدرسه ای که توش کارمیکنم دارم همش دلم میخواد پیشش باشم وقتی بهم پیام میده ذوق میکنم دیگه نمیدونم چی طوری احساسم رو به شما در شبانه روز تو ذهنمه
ولی ما شبانه روز تو فکر عمه و خاله و عشق بهشون نیستیما مخصوصا عمه😆 یجورایی غیر عادیه حست
اینکه شبانه روز تو فکرشی عجیبه
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️
اره دخترعموم از خواهر بهم نزدیک بودیم ولی حالا. خیلی وقته ازش خبری ندارم ازوقتی گرفتمش برای داداشم فرق کرد الانم دوستش دارم ولی مزاحم شون نمیشم وقتی منو نمیخوان