2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بزرگترین اشتباه دنیا، که هیچ راه برگشتی هم نداره

چرا؟؟ 

چند وقته عمل کردین؟؟ 

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

چرا ؟ یکم توضیح میدین درد داشتی ؟

اصلا بحث درد نیست

ی ریسک خیلی خیلی بزرگه. اینکه مشکل تنفسی پیدا کنی. صدات تو دماغی بشه. نفست صدا دار بشه و سوت بزنه. و از همه بدتر ظاهرش خراب بشه. تمام این احتمالات هست. نمیتونی هم تضمین کنی که این اتفاقها نمیفته. 

و اینکه قشنگترین دماغ دنیا رو هم دکتر بذاره رو صورتت، ارزشش رو نداره، تنفسی که خدا بهت داده رو بذاری تو دست دکتری که بعدش هیچ مسئولیتی قبول نمیکنه در قبال کارش

ببین ی توصیه خواهرانه است. 

پس چرا عمل کردی؟

نمیدونستم. واقعا نمیدونستم و یکماهه تو عذابم. و از اونجایی که هیچ کس این چیزها رو به من نگفت، تصمیم گرفتم به هرکسی قصدش رو داره بگم همه احتمالات رو

اصلا بحث درد نیست ی ریسک خیلی خیلی بزرگه. اینکه مشکل تنفسی پیدا کنی. صدات تو دماغی بشه. نفست صدا دا ...

ببین منم اوایل که عمل کرده بودم خیلی پشیمون بود بینی ام ورم داشت افتضاح شده بود اما الان که حدود ۸ ماهه گذشته عالی شده خیلی خوشحالم از اینکه ریسک کردم و عمل کردم 

من چند تا آمپول زدم که ورمش بخوابه تو هم به دکترت بگو بهت بده خیلی زود ورمش میره

⚖️💓🐈‍⬛🪴🍕🍑🌧
ببین منم اوایل که عمل کرده بودم خیلی پشیمون بود بینی ام ورم داشت افتضاح شده بود اما الان که حدود ۸ م ...

آخه من ورم داخلی هم دارم‌. تنفسم هنوز اوکی نشده و میترسم خوب نشه. 

ببین منم اوایل که عمل کرده بودم خیلی پشیمون بود بینی ام ورم داشت افتضاح شده بود اما الان که حدود ۸ م ...

من که ۱ ماهه عمل کردم‌ باید روی ۶ ماه آمپول زد. تازه میگن خیلی اثر نداره