2777
2789
عنوان

بازم بی بی چکم منفی شد😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 32 پست
عزیزم حتما برو دکتر ازمایش های قبل بارداری برات بنویسه .ومعاینات لازم انجام بده.من دیروز فهمیدم زخم وعفونت دارم.😢

الهی.عزیزم ناراحت نباش. زخم و عفونت فک میکنم درمان سختی نداشته باشه.

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

عرق کاسنی بخورید..شنیدم پیاز درمانی هم خوبه ولی توضیحاتی درموردش نمیدونم..

آری؛ آغاز دوست داشتن است.گرچه پایان راه ناپیداست من به پایان دگر نی اندیشم که همین دوست داشتن زیباست🌼🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عرق کاسنی بخورید..شنیدم پیاز درمانی هم خوبه ولی توضیحاتی درموردش نمیدونم..

ممنونم عزیزم

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
23سالمه.نه نازایی نداشتیم.پریودام قبل ازاقدام خیلی دقیق بود ولی این چندماه بهم ریخته. تقریبا 2سال جلوگیری با کاندوم داشتیم

خوب خداروشکر پس مشکلی نداری و باردار میشی فقط قبل بارداری بهتره که بری پیش دکتر زنان معاینت کنه و زیر نظرش باشی . سنتم که برای بارداری عالیه همه چی خوبه اصلا استرس نداشته باش دکترم می گفت تا یکسال کاملا طبیعیه چون تو هر ماه فقط ۲۰ درصد شانس بارداری هست . در ضمن هر شب قرص فولیک اسید بخور ولی چون عجله داری برای بارداری حتما یه دکتر خوب پیدا کن و برو پیشش انشالله به زودی خبر بارداریتو بهمون بدی

گر نگهدار من آنست که من می دانم         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد . خدایا محتاج نگاهتم...
الهی ناراحت نباش منم ی سال وپنج ماهه بچه میخوام....دو روزه بی بی چکم مثبت شده دارم میمیرم از استرس میترسم الکی باشه میترسم جواب ازمایش منفی باشه چ میدونم هزار تا فکر بیخود

منم شرایط شمارو دارم

آری؛ آغاز دوست داشتن است.گرچه پایان راه ناپیداست من به پایان دگر نی اندیشم که همین دوست داشتن زیباست🌼🌼
حق داری. من واقعا با استرس بی بی چک میذارم. همسرم خیلی پیگیره واسه همین استرسم بیشترمیشه

بی تایپیکم خواهر همین نیم ساهت پیش گذاشتم کامل متوجه میشی

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
بی تایپیکم خواهر همین نیم ساهت پیش گذاشتم کامل متوجه میشی

فاطمه جان واسه بارداری باید چندبار درهفته نزدیکی داشت؟

منو همسرم 3بار نزدیکی داریم.ولی میگم شاید کمه.

فاطمه جان واسه بارداری باید چندبار درهفته نزدیکی داشت؟منو همسرم 3بار نزدیکی داریم.ولی میگم شاید کمه.

ببین اگه بخوای خیلی دقیق حساب کنی باید روزای تخمک کذاریتو حیاب کنی همون وقت چند روز قبلش چند روز بعدش اقدام داشته باشی...منم مثل تو ام هنوز هیچی معلوم نیست

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

اولا که حتما برو دکتر یه چک‌آپ بده. اگر مث من مشکل خاصی نداشته باشی دکتر واست قرص پروژسترون مینویسه از ۲۱تا۲۵پریودیت بخوری کمک میکنه به بارداری

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕

دوستان به خاطر فی لتر شدن سایت ما گروهی زدیم توی ت ل گرام که اقدامیا و باردارا توش هستن و کمکی باشه بتونیم بهتر کمک کنیم.دوست داشتین بیاین تو گروهمون.این لینک گروه هست:

https://t.me/joinchat/AAAAAA4dAnCTV8YfmK9YqQ

خدا جون خودت حافظ پسرم باش تا سلامت دنیا بیاد و بغل بگیرمش😗😘😊😶👪

اول کپی کنیم لینک رو بعد تو اینترنت قسمت سرچ پیست کنین و جستجو کنین باقیش دیگه معلومه چیکار کنین.

خدا جون خودت حافظ پسرم باش تا سلامت دنیا بیاد و بغل بگیرمش😗😘😊😶👪