ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
الهی ناراحت نباش منم ی سال وپنج ماهه بچه میخوام....دو روزه بی بی چکم مثبت شده دارم میمیرم از استرس میترسم الکی باشه میترسم جواب ازمایش منفی باشه چ میدونم هزار تا فکر بیخود
الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل
اگه مشکل خاصی نداری و چکاب انجام دادی این کارارو انجام بده
زمانی که پری میشی فقط گرمی بخور اصلا سردی نخور وخرما بخور.اگه اضافه وزن داری حتما کم کن و حتما حتما ورزش کن من کلاس ایروبیک رفتم.پیاده روی روزانه داشته باش که عالیه
الهی ناراحت نباش منم ی سال وپنج ماهه بچه میخوام....دو روزه بی بی چکم مثبت شده دارم میمیرم از استرس میترسم الکی باشه میترسم جواب ازمایش منفی باشه چ میدونم هزار تا فکر بیخود
حق داری. من واقعا با استرس بی بی چک میذارم. همسرم خیلی پیگیره واسه همین استرسم بیشترمیشه
روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
اگه مشکل خاصی نداری و چکاب انجام دادی این کارارو انجام بدهزمانی که پری میشی فقط گرمی بخور اصلا سردی نخور وخرما بخور.اگه اضافه وزن داری حتما کم کن و حتما حتما ورزش کن من کلاس ایروبیک رفتم.پیاده روی روزانه داشته باش که عالیه
مرسی عزیزم
روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤