2777
2789
عنوان

بازم بی بی چکم منفی شد😢😢😢

392 بازدید | 32 پست

4ماهه اقدام کردیم. میدونم هنوز خیلی زوده واسه ناامید شدن، ولی همسرم خیلی نگران شده. خانما اگه خوراکی یا ورزشی میشناسین که اسپرم همسرم یا تخمک منو تقویت کنه بهم بگین.مرسی

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

چند سالته عزیزم؟ تو خانواده خودتو همسرت نازایی داشتین؟ پریودت منظمه؟ چند وقت جلوگیری کردی؟

گر نگهدار من آنست که من می دانم         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد . خدایا محتاج نگاهتم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند سالته عزیزم؟ تو خانواده خودتو همسرت نازایی داشتین؟ پریودت منظمه؟ چند وقت جلوگیری کردی؟

23سالمه.نه نازایی نداشتیم.پریودام قبل ازاقدام خیلی دقیق بود ولی این چندماه بهم ریخته. تقریبا 2سال جلوگیری با کاندوم داشتیم

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
به دکترزنان مراجعه کردی قبل از اقدام

نه عزیزم

بعدش قرص آهن تو بخوری ها

من فولیک اسید میخورم. آهن هم بخورم؟

الهی ناراحت نباش منم ی سال وپنج ماهه بچه میخوام....دو روزه بی بی چکم مثبت شده دارم میمیرم از استرس میترسم الکی باشه میترسم جواب ازمایش منفی باشه چ میدونم هزار تا فکر بیخود

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

اگه مشکل خاصی نداری و چکاب انجام دادی این کارارو انجام بده

زمانی که پری میشی فقط گرمی بخور اصلا سردی نخور وخرما بخور.اگه اضافه وزن داری حتما کم کن و حتما حتما ورزش کن من کلاس ایروبیک رفتم.پیاده روی روزانه داشته باش که عالیه

الهی ناراحت نباش منم ی سال وپنج ماهه بچه میخوام....دو روزه بی بی چکم مثبت شده دارم میمیرم از استرس میترسم الکی باشه میترسم جواب ازمایش منفی باشه چ میدونم هزار تا فکر بیخود

حق داری. من واقعا با استرس بی بی چک میذارم. همسرم خیلی پیگیره واسه همین استرسم بیشترمیشه

اگه مشکل خاصی نداری و چکاب انجام دادی این کارارو انجام بدهزمانی که پری میشی فقط گرمی بخور اصلا سردی نخور وخرما بخور.اگه اضافه وزن داری حتما کم کن و حتما حتما ورزش کن من کلاس ایروبیک رفتم.پیاده روی روزانه داشته باش که عالیه

مرسی عزیزم

هنوز جواب آزمایش تو نگرفتی?