2777
2789
از گسسته شروع کن

خیلی زیادن کتابام 😭😂

ولی اینجوریه که اگه امروز رو استراحت کنم چیزی نمیشه یعنی تایم برای جبرانش هس ولی خب 

اگر فرد بی اعصابی هستی یا لحن تندی داری ریپلای نکن مرسی عزیزم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آروم آروم شروع کن از ۲ ساعت  تو یه روز یه کتاب نخون چن تا کتابو انتخاب کن  دفتر برنامه ر ...

دقیقا همینجوریه..حدود ۵.۶ تا کتابه 

همیشه اوکیم ولی امشب خستمه نمیدونم چیکار کنم

دقیقا همینجوریه..حدود ۵.۶ تا کتابه  همیشه اوکیم ولی امشب خستمه نمیدونم چیکار کنم

به ذهنت احترام بذار امروزو بهش استراحت بده 

خودتو خیلی اذیت نکن مطالبی که میخونی رو فکر نکن بخاطر امتحانه یا کنکوره فرض کن راجبه یه چیزی میخوای علم کسب کنی 

امروز که خسته ای بعد استراحت بشین از خودت بنویس که چن سال دیگه خودتو کجا میخوای بببینی  

بخودت هر تکرار کن فردا پر قدرت شروع میکنم 

به ذهنت احترام بذار امروزو بهش استراحت بده  خودتو خیلی اذیت نکن مطالبی که میخونی رو فکر نکن بخ ...

انگیزم خوبه ها..امروز ۲ ساعت خوندم‌ولی ذهنم خسته هس:)

مثلا برنامه امروز رو میتونم تقسیمش ‌کنم برای شنبه و یکشنبه یعنی اوکیه تقریباً... 

مرسی قربونت برم..امشب استراحت میکنم فردا بهتر میخونم

خیلی زیادن کتابام 😭😂 ولی اینجوریه که اگه امروز رو استراحت کنم چیزی نمیشه یعنی تایم برای جبرانش ...

هیچ وقت زمانو زیاد ندون وقت مثل طلا و خیلی باارزشتر از زمانه کسی به هدفش میرسه که لاک پشت گونه پیوسته و مداوم ادامه بده به راه 

هیچ وقت زمانو زیاد ندون وقت مثل طلا و خیلی باارزشتر از زمانه کسی به هدفش میرسه که لاک پشت گونه پیوست ...

دقیقا...موافقم