2777
2789

شما قبل از هرکاری همه‌ی  جوانب روبسنج بحث زندگیته خانم عزیز ما که همسرت رونمیشناسیم شناختی هم ازش نداریم براساس چیزی ک میگی ماهم نظر میدیم آیا نظرمون درست باشه آیا نباشه گلم شما خودت سبک سنگین کن ببین اهل این کاراست زندگیتو تلخ نکن مطمئن شو اول ایشالله چیزی نیست

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

اسی یکم بیشتر زیر نظرش بگیر ولی فعلا بد به دلت راه نده  مثلا منم میرم سرچ میکنم لوازم جلوگیری ...

دیشب تا حالا هزار تا فکر از سرم گذشته و حسابی از خودم و ا زندگی ناامید شدم 

بیمااااارم تو مسیحااایی بر دردم شفا بده (مولانا بقیه اللله ..😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجا میرن شش ماه شش ماه

مثلا اونی  ک شش ماه نیس کااامل .هرسال ی دعوا درست میکنه دم مراسما و میره 😐نه ک بگید شوهره شاید مقصره ها نه. پدره دختره خودش شرمندس. خانوم تنهایی نمیتونه غذابپزه خونه تمیزکنه بچه نگهداره ،بچه رو ببره ی هوا بخوره .کلا خونه هیچکس نمیره کسی ام حق نداره بره خونش.ناسازگاره کلا . حیف زندگی و بچشو شوهرشو اون وضع مالی شوهرش.😕  الانم سه چهارماهه نیس😄

parasoo1989@
عزمزمه مگه مشکل بدن و اندام داری. چند بار گفتی از بدنم بدم میاد ولعنت و...

چاقم و‌سایز سینم زیاده و بدنم خیلی تو دیده 

قبلا چیزی دیدی ازش که اینقدر بهش شک داری و بهم ریختی؟☹️

عضو شدی فقط همینو بگی؟🤣

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

دیشب تا حالا هزار تا فکر از سرم گذشته و حسابی از خودم و ا زندگی ناامید شدم 

اسی داشتم متقاعد میشدم که دستش خورده یا از سر کنجکاوی بوده تا اونجا که گفتی گفته گوشیم دست پسر صاحبکارم بود این دیکه غیر قابل باوره مرد۶ا وقتی خطایی میکنن این وسط یه همکار یا دوست یا صابکار خودرو روییده میشه متاسفانه و۹۵درصد مشخص شده دروغ بوده برای کار کثیفشون 💔💔

قبلا جایی که کار میگرد من قسمت  دیگه صندوق دار بودم و ی چیزی ازش دیدم اونم گفت برو دکتر روان شن ...

والا چی بگم خیلی ناراحت میشم همچین چیزایی میبینم💔بد به دلت راه نده ان شاالله که خیره.بیشتز حواستو جمع کن مطمعن شو 

😥😥😥 بعضیا شانس دارن دیگه  معتقدم زندگی مشترک مراقبت میخواد ، الان ی خانوم تاپیک میزد شوهرش ...

بله . صددرصد تاثیر میذاره. فرقی نمیکنه چ مرد چ زن. گاهی ب بعضیا ادم حق میده خیانت کنن. هرچند غلطه ها

parasoo1989@
مثلا اونی  ک شش ماه نیس کااامل .هرسال ی دعوا درست میکنه دم مراسما و میره 😐نه ک بگید شوهره شاید ...

میره قهر بعد شوهرش حتما خیلی مرد خوبیه باورتون نشه شاید اما  جمله ی مرد خوب خیلی برام غریبه هست   

اگر بهونه الکی آورده باید شک کرد🙄

کل نظرات و خوندم به نظرم راحت نگذر

مخصوصا اگر حس زنانت نمیذاره

چون حس زنانمون هیچ وقت اشتباه نمیکنه 

تجربه داشتم هزارتا دروغ شنیدم بهونه شنیدم

آخرش خیانت کار از آب دراومد

یا تو رابطه خیلی از دوستام دیدم

که پارتنرشون چقد راحت دروغ میگن و گولشون میزنن!!

شایدم من زیادی حساس و بی اعتماد شدم🙄

بله . صددرصد تاثیر میذاره. فرقی نمیکنه چ مرد چ زن. گاهی ب بعضیا ادم حق میده خیانت کنن. هرچند غلطه ها

خیانت که هیچ توجیهی نداره اما خب بعضی آدما ذات شون خرابه و نیاز دارن به یک زمینه سازی ای ، همین کارها ام میشه زمینه و فردا به روشونم بیاری میگن تقصیر خودته منو گذاشتی رفتی و...

قبلا جایی که کار میگرد من قسمت  دیگه صندوق دار بودم و ی چیزی ازش دیدم اونم گفت برو دکتر روان شن ...

چی دیدی ازش؟ مهمه اخه اگه الکی گیر دادی که حق داره

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
[QUOTE=334182855]و چیزی که نوشته بود سایز و قیمتش و انواعش اومده بود فقط نه سایزش سایز من بود و نه ا ...

تا دستم رفت باز شد داخل سرچ ها هست اونجا اینا رو دیدم 

میره قهر بعد شوهرش حتما خیلی مرد خوبیه باورتون نشه شاید اما  جمله ی مرد خوب خیلی برام غریبه هست ...

ببین توکامنتم گفتم پدره دختره شرمندس از کارای زنش. مشاور گفته ولشون کنید این خانوم زن زندگی نیس . چهارپنج ساله برادرشوهرمو خانوادش تحمل کردن چشم پوشی کردن کمکش کردن اما این معلوم نیس چی میخواد . فک کن مادرشوارم اخرعلنی بهش گف فردا شوهرجوونت توخونه .... بما ربطی نداره ها

parasoo1989@