2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کل تعطیلات شوهرتو گذاشتی رفتی پیش مادرت تعطیلات ؟

موافقم باهات ک کاردرستی نیست .اما باورت میشه من جاریام بگم چقد چقد شوهراشونو تنها میذارن شاید باورت نشه بگی داره جاری بازی درمیاره . یکیشون کلا درسال شش ماه نیستش کااامل. اما شوهراشون خیانت نکردن تاحالا. البته بگما یکیشون دیگه خسته شده میخواد جداشه .

parasoo1989@
سیزده روزه مسافرت بودی و خونه مامانت و شوهرت تنها بعد این همه روز میخای سرچ گوگل رو بهانه کنی و دعوا ...

شما جای من بودی بیخیال این موضوع میشدی خدایی خودت رو بزار جای من . من بهش دیشب گفتم لعنت به من و به اندامم و گفت قضاوت الکی نکن بهانه نیار واسه ی دعوا 

بیمااااارم تو مسیحااایی بر دردم شفا بده (مولانا بقیه اللله ..😭😭😭

اسی یکم بیشتر زیر نظرش بگیر ولی فعلا بد به دلت راه نده 

مثلا منم میرم سرچ میکنم لوازم جلوگیری یا خیلی چیزای دیگرو میبینم از سر کنجکاوی ولی 

بارها همسرمم دیده ولی دلیل نمیشه شک کنه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

نوافقم باهات ک کاردرستی نیست .اما باورت میشه من جاریام بگم چقد چقد شوهراشونو تنها میذارن شاید باورت ...

😥😥😥 بعضیا شانس دارن دیگه 

معتقدم زندگی مشترک مراقبت میخواد ، الان ی خانوم تاپیک میزد شوهرش کل تعطیلات خانوم رو گذاشته و رفته الان کلی فحش خورده بود 

خودتونم میگید بالاخره تاثیرش رو روی زندگی شون گذاشته ...

من باشم هیچیه هیچی برو نمیارم بجاش وقتی خوابه گوشیشو چک میکنم یا داخل ماشینش یا رسیدای خریدش لاقل مط ...

بله آفرین 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
قبلا چیزی دیدی ازش که اینقدر بهش شک داری و بهم ریختی؟☹️

قبلا جایی که کار میگرد من قسمت  دیگه صندوق دار بودم و ی چیزی ازش دیدم اونم گفت برو دکتر روان شناس تو شکاکی 

بیمااااارم تو مسیحااایی بر دردم شفا بده (مولانا بقیه اللله ..😭😭😭
شما جای من بودی بیخیال این موضوع میشدی خدایی خودت رو بزار جای من . من بهش دیشب گفتم لعنت به من و به ...

عزمزمه مگه مشکل بدن و اندام داری.

چند بار گفتی از بدنم بدم میاد ولعنت و...

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی

[QUOTE=334182855]و چیزی که نوشته بود سایز و قیمتش و انواعش اومده بود فقط نه سایزش سایز من بود و نه اون نوع وطرحش من م ...[/QUOTEبه نظرم بروHistoryگوگل روبزن اگر سرچ کرده باشه و دنبال انتخاب و خرید بوده معلوم میشه چون فهرستش چندین بار تکرار شده

خدایا شکرت که حس حضورت در تمام زندگیم باعث آرامشم هست🙏❤️