2777
2789
😐کارش میلنگه مشکوکه  ولی اسی جان اگ شوهرت دوست داره براش اینطور لباس بخر بپوش نزار راه بد بره ...

ینی اینقدر نامرد باشه که تو این چند روز الان دیگه حتی نمیتونم حتی نزدیکشم برم نفرت خیای شدیدی پیدا کردم گفت دلم تنگ شده بود برات و من زدم زیر خنده با اشک و سکوت کردم 

بیمااااارم تو مسیحااایی بر دردم شفا بده (مولانا بقیه اللله ..😭😭😭

اسی ۲ هفته ولش کردی رفتی اگه خودشم میرفت خونه مادرش هیچی بهش نمیگفتی؟

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردی که بخاد خیانت کنه ربطی به این نداره تنهاش بزاری یا نه هر جور شده کار خودش انجام میده نباید بروش میوردی ی مدت زیر نظرش بگیر کجا میره و.. موبایلت بزار رو ضبط صدا از خونه برو بیرون از مردای خیانت کار متنفرم

اسی ۲ هفته ولش کردی رفتی اگه خودشم میرفت خونه مادرش هیچی بهش نمیگفتی؟

من هم خونه ی مادرم رفتم هم مادرش اونم مرخصی خیلی کمی داشت گفت ارزشش نداره این همه راهو بیام 

بیمااااارم تو مسیحااایی بر دردم شفا بده (مولانا بقیه اللله ..😭😭😭