2777
2789

اول بگم قصد جسارت ،توهین و تمسخر ندارم و کسایی ک فقط اومدن تهمت بزنن لطفا از این تاپیک برن بیرون .

سوالم این بود خاستم بدونم زندگی دو نفره الانتون مثل همون زمانی هست که تازه زیر یک سقف رفته بودید ؟

اون زمان خب آدم هنوز عادت نکرده و زندگی یک تازگی داره براش ولی میخام بدونم که مثلا چند سال بعد ک عادت میکنن چجوری میشه زندگی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان خیلی عاشقانه تره ولی رفتارهای بچگانه امون خیلی تغییر کرده یه کمم وابستگی قاطی شده بین محبتمون

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

نه همونجوری نیست اما به این معنا نیست ک بد شده

اون زمان ادم خیلی شوق داره 

الان حس دوس داشتن عمیق شده 

انگاری کیفیت زندگی بهتر شده 

چون میدونی همسرت با چی خوشحال با چی ناراحت میشه  جه رفتاری درست و جه رفتاری غلطه

۱۳ ساله ازدواح کردم

خیلی بهتر شده.چون علایق و سلیقه مون خیلی شبیه همه

ولی احساس عادت یا کسل شدن رابطه رو اصلا ندارم.هنوزم واسه اومدنش به خونه ذوق میکنم

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...