2777
2789

مادرم دوران بارداریم خیلیییی هوامو داشت میخوام یکی از این سه تا کارو انجام بدم براش بودجه ام هم نزدیک چهل تومنه 

۱.سفر کربلا که میترسم بفرستمش اینم میدونم میگه فقط با شما میخوام برم ولی چون امسال نوزاد دارم تا چند ماه نمیتونم باهاش برم بعدشم شوهرم سربازیشو نرفته و اونم کربلا بیا نیست ولی مادر پدرم عاشق رفتن ب کربلان ولی اگه یه تار مو ازشون کم شه دیوونه میشم ولی میدونم خیلیییی عاشق این هدیه ان(البته فک کنم به بودجه ام نخوره!)

۲.دندونای مادرم خیلییییی خراب شدن امکانش هس تا پنجاه شصت تومن به بالا هزینه اش بشه که تو فکر بودم از بابام هم کمک بگیرم 

۳.آسان بر کنار پله به جای آسانسور ک خداتومنه چون پاهای مامانم داااااغون شده با این پله ها ولی میدونم اطرافیان سوژه میکنن که سعی میکنم برام مهم نباشه و از طرفی شاید پول کم بیارم که اونو یکاریش میکنم ولی سرعت آسان بر هم کلا کمه ..امکان جابه جایی از این خونه هم ندارن

همشون یه خوبیا و بدیایی دارن کاش میتونستم همشو انجام بدم ولی فقط یکیش اونم مطمئنم کم میارم کدوم به نظرتون با توجه به شرایط؟؟؟؟

کربلا یه نفره بفرستش با تورالبته اگ احساسی تصمیم نگیرم،بخترینش دندوناشه،چون ب سلامتیش مربوطه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نفره اصلااا نمیشه پاش داغونه

تصحیح کردم بازبخون

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡