2777
2789
عنوان

شوهرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 80 پست
برای شادی روح برادرت صلوات فرستادم

ممنونم گلم خدابرات درست کنه بابای منم بای زن خراب بودمیبرپش رستوران ۱۰روزبردمساغرت فاحشه رومادرم روانی شدجلودامادش الان دامادمون ب خواهرم خیانت می‌کنه میگ بابات کرده چرامن نکنم کاش ب جای ۱دونه داداشم بابام پرپرمیشدازبس بدکردب مابااین کاراش بخت ماروخراب کردمادرم الان باقرص اعصاب میخابه داداشم پشتش بودرفت خاسم بگم آخرش میشه مادرمن پس ازجلوش دربیانفقه ومهریه روبگیرعمه های اشغال من میگفتن شوهرامون نفهمند دهن مادرموبادعابست

لطفابرای شادی روح برادرم یک صلوات میفرسین🙏

اخه چطوری شوهرم برای بهبود اوضاع اصلا تلاشی نمیکنه خیلی وقیح شده وگرنه منم دوست ندارم زندگیم و۲تابچم ...

منم خیلی بخاطر بچهام کوتاه اومده بودم واسه همین باعث شوده بود خیلی وقیح بشه این سری ک عکس العمل رو دید شوک شوده بود از موش تبدیل ب شیر شودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای شادی روح برادرت صلوات فرستادم

همیشه خونه زندگیت تمیزکن ناهارشاموبزارنره بقیه روبیاره بگ نگاه من حق بامنه بعدها ناهارازخونه بزن بیرون تارتاریک نشده برگردحنمامشاوره برو

لطفابرای شادی روح برادرم یک صلوات میفرسین🙏

😔😔ما زنا خیلی بدبختیم شوهرمن توبعل زنا عشق وحالش کرده به من میگه کارگرخونه

ببخشیداا خیلی گوه خوری میکنن بیخیالی طی کن عزیزم  امثال منو توخیلی زیادن متاسفانه ولی خدا جوابشونو میده مطمئن باش

لایک نکنید                      
ببخشیداا خیلی گوه خوری میکنن بیخیالی طی کن عزیزم  امثال منو توخیلی زیادن متاسفانه ولی خدا جوابش ...

ممنون.امید وارم زن ها ومرد های خیانت کار به بدترین عذاب الهی دچارشن

الهی آمین.انشالله زبون تلخ شوهرمن ماربگزه 

من همیشه میگم سرطان بگیرن جلوی چشممون ذره ذره آب شن اونوقت توروشون بگیم کارات یادته؟؟؟؟ این همون تقاص دل شکسته منه

لایک نکنید                      
من همیشه میگم سرطان بگیرن جلوی چشممون ذره ذره آب شن اونوقت توروشون بگیم کارات یادته؟؟؟؟ این همون تقا ...

الهی به حق گلوی پاره پاره علی اصغر به این درد مبتلا شن الهی آمین

خب وقتی پولابغله جیبش باشه جن.  ده بازی می‌کنه ازش شکایت کن

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

برای امضات عزیزم 

لایک نکنید