2777
2789
عنوان

شوهرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 80 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی امین خدا همشون نابود کنه

الهی آمین راستش منم ۲۰ ساله خانه دارم میخواستم یک چند روز پیش اقدام کنم برای طلاق منم ۳ تا بچه دارم درد من تقریبا شبیه درد تو هست اما از من دوتا دختر خانم هست نمیدونم چرا منصرف شودم وقتی ک فکر کردم ب همه چیز الانم نمیگم طلاق بگیریا نگیر میگم خوب بسنج ک بعد پشیمون نشی امیدوارم بهترین و زیباترین اتفاق ها سر راهتون قرار بگیره 

الهی آمین راستش منم ۲۰ ساله خانه دارم میخواستم یک چند روز پیش اقدام کنم برای طلاق منم ۳ تا بچه دارم ...

اخه چطوری شوهرم برای بهبود اوضاع اصلا تلاشی نمیکنه خیلی وقیح شده وگرنه منم دوست ندارم زندگیم و۲تابچم بسپرم به یک دیگه .باورکن چندروزه وقتی خونه نیست دارم خون گریه میکنم

دعام کن به نتیجه برسم

آمین برای نفقه اقدام کن بعدشم صبح زودکاراتوبکن بزن بی‌خیالی کارای خونه روبکن ناهارتوخوردی بروبیرون بابچه هات کی روش نفوذداره بروبگو

لطفابرای شادی روح برادرم یک صلوات میفرسین🙏

اخه چطوری شوهرم برای بهبود اوضاع اصلا تلاشی نمیکنه خیلی وقیح شده وگرنه منم دوست ندارم زندگیم و۲تابچم ...

حقم داری انشالله ب جای گریه چشات بخنده به همین زودی منکه راستش خودم با مهریه ترسوندمش چون خیلی پرو شوده بود شاید این طوری سر ب راه شود انشالله چون بعضی مردها تا زور بالای سرشون نباشه بعضی هاشون آدم نمیشن در کنارشم حتما به خانواده ات بگو تا پشتت در بیان که فکر نکنه بی کس و کاری ک بتازونه 

اخه چطوری شوهرم برای بهبود اوضاع اصلا تلاشی نمیکنه خیلی وقیح شده وگرنه منم دوست ندارم زندگیم و۲تابچم ...

گل گاوزبون بانبات دم کن بخوربیخیال شواصلاانقدبهش محل نده ک دق کنه برای گیردادنات

لطفابرای شادی روح برادرم یک صلوات میفرسین🙏