ناینو مدیر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 12481 عنوان شوهرم😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 80 پست اگه توجریان تاپیک هام باشین متوجه مشکلاتم هستین.من شوهرم عصر اومد رفت حموم منم دیروز لباس هارو انداخته بودم ماشین ازحموم اومد بیرون لباس تمیز پوشید گفت دست کارگر خونه درد نکنه شسته لباس هارو بچه من تصمیم به طلاق دارم ولی از پررویی این بشر خیلی ناراحتم😔امیدوارم به بدترین عذاب الهی دچار شه 1403/01/15 | 18:48 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهاشون۲۰۰۵ عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 46 من فک کردم تازه ازدواج کردین که دیدم تو تاپیک قبلی تون گفتی که ۱۷ ساله خیلی وحشتناکه آدم ۱۷ سال عمر شو جوونیشو پای آدمی بزاره که آخرش جوابشو اینطوری بده امیدوارم خدا خودش کمکت کنه
زوشا۶۶ عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 14432 عجب بیشرفیه شوهرت از پسر ۱۵ سالت خجالت نمیکشه میره این غلط ها را میکنه حیف اسم پدر که رو این بزاری
sev94da عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 2085 جاره ام جیه؟راستش زندگی که به سختی جمع کردم باید دو دستی تقدیم یکی دیگه بکنم .شوهر حتی اظهار پشیمانی ... مهریه نداری مگه درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
ناینو مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 12481 اه چقد بی شخصیت آدم حالش بهم میخوره از این جور آدما توام واستادی هیچی نگفتی؟؟ برو به بزرگترا ... مادرش فوت کرده پدرش ۶سال زمین گیره خواهرش میدونه.خودشم میگه برو به هرکی میخوای بگو خیلی بی آبرو
moozhi عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 2206 با اون کار ندارم خیلی کم شعوره اما میگم شما جدابشی جز خودت وبچه هات کی اسیب میبینه و کی خوشحال میشه ... بمونه که خودش عذاب بکشه ؟ مردک از خداشه این خانوم بمونه بچشو بزرگ کته خودش لره دنبال کثافت کاری من با هرچیزی کنار میام اما اینکه پیش یکی دیگه بره بخوابه رو اصلا حتی اگه ۱۰ تا بچه داشته باشم بمونم که بچم هم مثل باباش بشه
ارخوردییییی عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 1221 ببین تایپک هاتو خوندم بخدا همه مردا باشی هستند منم میخام طلاق بگیرم نمیتونم تصمیم گرفتم بعد عروسی برای خودم بهترین لباس بهترین رستوران بهترین باشگاه رو برم تو هم اگه شرایطشو داری عین خیالتم نباشه آزاد آزاد پول خرج کن بزار جونش بالا بیاد
زندگیخوبمن عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 8270 مادرش فوت کرده پدرش ۶سال زمین گیره خواهرش میدونه.خودشم میگه برو به هرکی میخوای بگو خیلی بی آبرو خب به خانواده خودت بگو هر گوشه این شهر خدا هست ❤️
madarsara عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 22759 بمونه که خودش عذاب بکشه ؟ مردک از خداشه این خانوم بمونه بچشو بزرگ کته خودش لره دنبال کثافت کاری ... اینم حرفیه راست میگی خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............
ناینو مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 12481 من فک کردم تازه ازدواج کردین که دیدم تو تاپیک قبلی تون گفتی که ۱۷ ساله خیلی وحشتناکه آدم ۱۷ س ... تو این شب های عزیز دعام کنین😭
sev94da عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 2085 چرا ۳۰۰ تا سکه تمام اگه مدرک معتبر بتونی ببری میتونی بگیری. خدا لعنت کنه اینجور ادمارو به زندگیشون پایبند نیستن😕 درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
ناینو مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 12481 اگه مدرک معتبر بتونی ببری میتونی بگیری. خدا لعنت کنه اینجور ادمارو به زندگیشون پایبند نیستن😕 الهی امین خدا همشون نابود کنه