2777
2789
عنوان

خانم هایی که لنز زیاد میزارن

70 بازدید | 12 پست

من یه سبز تیره میخوام که خاص باشه رگه های سبز یشمی هم توش باشه حالا این عکسی که میزارم یکم شبیه اش هست هستین بزارم 

از یه پیجی سفارش دادم سبز تیره بود تو عکس ولی برام لنز حضرت یعقوب فرستاده 😂😐

🤣🤣

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

والا لنز رو گذاشتم سبزش آنقدر روشن بود مامانم میگه شبیه لنز حضرت یعقوب فیلمه 

چرا از داروخونه نگرفتی. بنظرم قابل اعتمادتره

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
چرا از داروخونه نگرفتی. بنظرم قابل اعتمادتره

آره فکر کنم باید از دارو خانه بگیرم 

بهشون گفتم میگه چشمای مدلمون مشکی پرکلاغیه درصورتی که چشمای منم خرمایی مگه چقدر فرق میکنه 😐

آره فکر کنم باید از دارو خانه بگیرم  بهشون گفتم میگه چشمای مدلمون مشکی پرکلاغیه درصورتی که چشم ...

چی بگم والا سردرنمیارم

دیگه هیچی لنز ها موند رو دستم بنظرت دوباره سفارش بدم 

عب نداره ایندفعه خواستن یوسف پیامر 2 بسازن بفروش به تهیه کنندش🤣🤣🤣🤣

بنظرم برو حضوری بخر. یا حداقل عکس چشماتو بفرس که رنگشو ببینن کمکت کنن

2790
2778
2791
2779
2792