2777
2789
عنوان

مامانا کمک.کسی ندارم راهنمایی کنه

65 بازدید | 14 پست

سلام بچم ۸ ماهش تمومه دیگه تاالان بهش حریره و سوپ دادم.. دیگه چیا میتونم بدم که بتونه قورت بده...زیره یکسال غیر پرتقال چیا ممنوعه...برنج هندی هم میشه بهش داد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برنج هندی نده دلش درد میگیره براش نیم دونه بگیر از اون بده پرتقال ممنوع نیست عزیزم فقط سفیده تخم مرغ و عسل و اسفناج ممنوعه

براش برنج کته کن با یه تیکه ماهیچه بپز بریز تو غذاساز له له که شد بهش بده عدسی خوراک لوبیا ماکارونی پوره سیب زمینی همه چی میتونی بدی گلم

عزیزم برنج هندی نده دلش درد میگیره براش نیم دونه بگیر از اون بده پرتقال ممنوع نیست عزیزم فقط سفیده ت ...

ممنون همون ۳ تا فقط ممنوعه؟ گوجه و رب میتونم تو غذا هاش بدم؟...ادویه مثلا زردچوبه و نمک برای بوی ضخم میتونم استفاده کنم؟

اخه همون هارو فقط توی سوپ میریزم..چیزه خاصی نگفته..نگفته مثلا استانبولی میتونم بدم...مغزیجات رو هم ن ...

همینا رو تنوع بده با اب قلم یا گوشت چرخی مقویشون کن،بعد میکس کن که له بشه راحت بخوره،،استانبولی و اینا که غذای سفره س فکر کنم از یکسالگی بدی بهتره

ممنون همون ۳ تا فقط ممنوعه؟ گوجه و رب میتونم تو غذا هاش بدم؟...ادویه مثلا زردچوبه و نمک برای بوی ضخم ...

بله عزیزم فقط همون سه تا ممنوعه

بله رب و گوجه میتونی بدی ولی رب نزنی بهتره چرا 

چون مواد افزودنی و نمک زیاد دارن یه گوجه پوست بگیر اونو نیم ساعت آخر بریز تو غذاش

زردچوبه استفاده کن ولی کم چون غذای نی‌نی بهتره بدون ادویه باشه چون اگه زیاد بزنی ذائقش عادت میکنه 

نمک اصلا نزنی بهتره ولی در حد یه کوچولو ایرادی نداره حبوبات رو حتما خیس کن