2777
2789
عنوان

عشق سابق

337 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها ظهرتون بخیر نماز و روز هاتون قبول،من خیلی در مونده شدم دارم دیوونه میشم کسی نیست که باهاش درد و دل کنم و مشورت بگیرم ،من ۲۳ سالمه ۳ ساله ازدواج کردم و یه بچه ۱ ساله دارم ،مشکل من اینه که من قبل از ازدواجم پسر داییمو دوست داشتم اونم منو خیلی دوست داشت دوسالم به هم پیام میدادیم و در ارتباط بودیم ولی رابطه ما در حد همون پیام و زنگ بود حتی یه بارم دست همدیگه رو نگرفتیم یا حضوری صحبت نکردیم ،این پسر دایی ما سرباز بود و من خاستگار زیاد داشتم و هر چی بهش میگفتم قدم پیش بذار اونم میگفت فعلا پول ندارم و از این حرفا ولی مطمئنم که دوسم داشت چون بعد ها خبر رسید که شب عروسیم حالش بد بوده و بیمارستانی شده بود،خلاصه من میگفتم بیا خاستگاری ولی اون میگفت باید با دست پر بیام جلو از اون طرفم مامانم همش اصرار داشت که من ازدواج کنم چون دختر عمو ها خیر ندیدم همه ۱۵ ساله شوهر کرده بودن و من ۲۰ ساله از نظر مادرم ترشیده حساب میشدم خلاصه روزای خیلی بدی در پیش داشتم من گریه میکردم که نمیخوام ازدواج کنم ولی مادرم دست بردار نبود حتی گاهی اوقات میخواستم خودکشی کنم ...بالاخره مادرم موفق شد و من به یکی از خاستگارام جواب مثبت دادم ولی خدا شاهده روز نامزدیم من همش اشکم میریخت ،شوهرم خیلی آدم خوبیه نماز خونه وضع مالیش خوبه خیلی دوسم داره اخلاقش خوبه ولی من چند هفته پیش بعد از ۲ سال با پسر داییم رو به رو شدم و از اون روز دارم دیوونه میشم چکار کنم فراموشش کنم بخدا اگه بحث بچم نبود خودمو میکشتم و خلاص ولی دلم برای بچم میسوزه مدام تو خوابمه مدام تو فکرمه 😔😔😔

والا الان اون پسر داییت تو خوشی و تفریح خودشه تو داری خودتو بچتو و شوهرتو عذاب میدی بیخیال اون بچسب به شوهرت 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

والا الان اون پسر داییت تو خوشی و تفریح خودشه تو داری خودتو بچتو و شوهرتو عذاب میدی بیخیال اون بچسب ...

نمیتونم فراموشش کنم😭 میشه برام دعا کنید نمیتونی دست به کاری بزنم که بچم بدبخت بشه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

واکنش پسر داییت تورو دید چیبود؟ 

تو وضعیت تقریبا مثله تو بودم پسر خالم شب عروسیم بود و گریه میکرد از دور حتی بعد چ هفته خودکشی کرد خداروشکر زندس اما گذشت و من زندگیه خودمو دارم شوهرمو دوس دارم  الان و هرکدوم زندگیه خودمونو داریم شمام باید وضعیتتونو قبول کنید فقط همیننن

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
نمیتونم فراموشش کنم😭 میشه برام دعا کنید نمیتونی دست به کاری بزنم که بچم بدبخت بشه

حتی فک کردن به یکی دیگه خیانت محسوب میشه 

بخاطر جنس مذکر میخوای خودکشی کنی گلم به خودت بیا تو بچه داری شوهر داری سعی کن به جای این کارا به آینده بچت فک کنی به کدوم کلاس ثبت نامش کنی و .... نه عشق دو روزی 🤐🤐🤐

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

واکنش پسر داییت تورو دید چیبود؟  تو وضعیت تقریبا مثله تو بودم پسر خالم شب عروسیم بود و گریه می ...

در ظاهر که بی تفاوت بود منم ظاهرمو خیلی شاد گرفتم ولی خدا شاهده شب که رفتم خونه تا صبح خواب به چشمم نیومد...شما چکار کردید که تونستید باهاش کنار بیایید 

حتی فک کردن به یکی دیگه خیانت محسوب میشه  بخاطر جنس مذکر میخوای خودکشی کنی گلم به خودت بیا تو ...

دقیقا به خاطر همین فکر کردنه که دارم دیوونه میشم نمیخوام اصلا بهش فک  کنم ولی همش تو خوابمه به بچم و شوهرم نگاه میکنم عذاب وجدان میگیرم واسه همینه که خودمو سزاوار زندگی نمیدونم

در ظاهر که بی تفاوت بود منم ظاهرمو خیلی شاد گرفتم ولی خدا شاهده شب که رفتم خونه تا صبح خواب به چشمم ...

من بهش فکز نکردم چون تو دلم دوسش داشتم اونم تو دل خودش منو دوس داشت یذره جرئت نکرد بیاد بهم بگه روز عقدم اومد گف 🙂من ب زندگیم دل بستم خوبیای زندگیم شادیایی ک دارم رفاهی ک دارم عشقی ک شوهرم بهم میده اینا برام کافیه اونم فقط ی آدم ضعیف بود ک شجاع نبود شمام خوبیای شوهرتو بیاد بیار 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
دقیقا به خاطر همین فکر کردنه که دارم دیوونه میشم نمیخوام اصلا بهش فک  کنم ولی همش تو خوابمه به ...

هر وقت اومد تو فکرت برو بیرون بگرد با بچت وقت بگذرون ب شوهرت زنگ بزن یا باهاس وقت بگذرون خودتو الکی الکی مشغول کن تو روز یادت میره 

من بهش فکز نکردم چون تو دلم دوسش داشتم اونم تو دل خودش منو دوس داشت یذره جرئت نکرد بیاد بهم بگه روز ...

منم نمیخوام بهش فک کنم ولی دیشب اومد بخوابم گفت من خیلی دوست داشتم و هر چی سعی میکنم نمیتونم کسی رو جات بذارم ...😭😭😭خدا منو بکشه که همچین خوابایی نبینم الان بچم معصومانه خوابیده تو بغلم و دستمو گرفته سفت تو دستش ولی من....😔😔😔

دقیقا به خاطر همین فکر کردنه که دارم دیوونه میشم نمیخوام اصلا بهش فک  کنم ولی همش تو خوابمه به ...

سعی کن بهش فک نکنی اصلا 

منم نمیخوام بهش فک کنم ولی دیشب اومد بخوابم گفت من خیلی دوست داشتم و هر چی سعی میکنم نمیتونم کسی رو ...

عزیزم خاب ک دیگ دست تو نیس سعی کن اینروزا بیشتر با شوهرت وقت بگذرونی ناراحت نباش

باشه عزیزم مرسی که وقت گذاشتی و پاسخ دادی

خاهش میکنم فداتشم

در ظاهر که بی تفاوت بود منم ظاهرمو خیلی شاد گرفتم ولی خدا شاهده شب که رفتم خونه تا صبح خواب به چشمم ...

مطمین باش پسرداییت با تو ازدواج نمی کنه اون هم دنبال یه زن مجرد خواهد بود برا ازدواج. بچسب به همسر و زندگیت پس فردا بچه ات بچه طلاق می شه هزار جور مشکل و بدبختی خواهد داشت.