دیشب از آیت س امروز خواب نمیبرد و صبح رفتم پیشش و معاینه کرد و داشتم سر سنگین رفتار میکردم که میخواستم بلند شم بیام چشاش پر شد و نزدیک بود گریه کنه و گفت نمیخوای بغلم کنی یجور تو بغل هم بودیم چند لحظه که انگار واسه این دنیا نبودم خودم آنقدر حسش خوب بود به لبام نگاه کرد خواست لب بگیره نگرفت 🥺🥺😂خیلی حس خوبی داشت امیدوارم همه عاشقا تجربه کنن
۱۷سالگی،قشنگترین دوران زندگیه فقط مراقب باش کسی ازت سو استفاده نکنه یا چند سال رو دست نگهت نداره بعد بره با یکی دیگه وگرنه بزرگترین شکست زندگیتو میخوری
رفتی بغل یکی بعد یواشکی فکر میکنی میگرتت نه. بعد افسردگی گرفتی میفهمی من طرز فکرمچندش یا رفتار نا پخته شما کههولی
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
عزیزم درست صحبت کنید من که چیزی نگفتم هولم من نیستم
خیر صلاحتو. میخاممم
مردخب کمه بفهم
سنمازتوبیشترگرموسرد روزگار لنتی و چشیدم
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.