2789
عنوان

بغلم کرد🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 10194 بازدید | 60 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به خاطر اینکه مطمعن شی برا هوسش نمی خوادت بگو بیا خواستگاری... اگر هم گفت رابطه... بگو برا هم حرام م ...

همینو خجالت میکشم بگم حس میکنم بگم فک می‌کنه ترشیدم یا کیهعع

تو هنوز دبیرستانی هستی هیچی نمی دونی، من دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی هستم، پزشک ها با خیلیا می پرن و اجازه هر نوع درخواستی رو از دختر دارن،و کلا خیلی اهل لاس زدنن، بهتر نیست اولین ارتباطت رو با یه پسر خوب و قابل اعتماد تجربه کنی؟ امیدوارم بهترین اتفاق برات بیفته 

مرسی از نظرت نمیدونم که چیکار کنم 🥲

به نظر من درست رو بخون دانشجو بشی بعدا به این قضایا فکر کن. اونجا کلی پسر می بینی اخلاقاشونو می فهمی و می دونی باید چه تصمیمی بگیری، و اینکه اگه طرف پزشکه مطمئن باش دنبال یه دختر هم سطح خودش می گرده، مامان بابات از نظر مالی و اجتماعی در حدشن؟؟؟ ؟

به نظر من درست رو بخون دانشجو بشی بعدا به این قضایا فکر کن. اونجا کلی پسر می بینی اخلاقاشونو می فهمی ...

ارع درسته ارع تو ی سطحیم ازش کمتر نیستم از لحاظ مالی 

ولی من دوسش دارم 🥲💔

همینو خجالت میکشم بگم حس میکنم بگم فک می‌کنه ترشیدم یا کیهعع

عشقم مردا از دخترهای خجالتی و کم رو خوششون نمیاد... بعد م این خجالتی بودن نیست.... این حق تو هست که بدونی طرفت تو رو برای هوس چند روزه میخواد یا برا همبشه.... تو جامعه خجالتی باشی حقت و می خورن

ارع درسته ارع تو ی سطحیم ازش کمتر نیستم از لحاظ مالی  ولی من دوسش دارم 🥲💔

دوس داشتن نیس، صرفا کشش جنسی هست که تو سن شما طبیعیه.

دوس داشتن یه جنس دیگس...

دخترا وقتی کسیو دوس دارن ناز می کنن، انقدری که طرف بیاد جلو باز ناز و ناز تا بالاخره طرف تو جنگم شده بیاد خواستگاری و دستتو بگیره و ببره.

این روابط صرفا دل قشنگ و پاکتو لکه دار می کنه.

مردی که دختریو بخواد ارزون نمی خردش...

گرونی، گنجی، بمون برای اهلش برای مرد زندگیت.

صرفا هومون جنسیِ و تو سن شما طبیعی.

مرد پاک می خوای پاک بمون...

بعد نری تو زندگی بگی شانس ندارم شوهرم خیانت کرد همین بوس و بغل قبل عقد ینی خیانت 

دوس داشتن نیس، صرفا کشش جنسی هست که تو سن شما طبیعیه. دوس داشتن یه جنس دیگس... دخترا وقتی کسیو دوس ...

من پاک موندم کو مرد پاک نمیگم دوس پسر نداشتم ولی نزاشتم لکه دار شم بابا درسته آدم باید چارچوب داشته باشه ولی خیلی ام این حرفا سند نیس

من پاک موندم کو مرد پاک نمیگم دوس پسر نداشتم ولی نزاشتم لکه دار شم بابا درسته آدم باید چارچوب داشته ...

تجربه من و اطرافیان از اقوام بگیر تا دوستان تا هم دانشگاهی ها تا همسایه ها و هر کسی که میشناسم که خیلی اند ... اینو میگه...

از خدا بخواه بهت می ده.

قبل خواستگاری خط قرمزاتو مشخص کن ، واسه بقیه اش سخت نگیر.

انقدرررر پسر پاک هستن که در به در دنبال دختر پاک می گردن ...