2777
2789
عنوان

ورم بینی بعد از جراحی

1595 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها. من یکماهه عمل کردم. خود بيني ام و داخلش خیلییی ورم داره.مخصوصا نوک بینی ام که گوشتی بود.

لطفا تجربه هاتون رو بهم بگید اینکه چیزی خوردید که کمک کرده باشه به کاهش ورم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگران نباش اگ گوشتی بوده مخصوصا تا دوسال طول میکشه خود واقعیش بشه آناناس و کلهکپاچه میگن خیلی خوبه ...

آره ولی اگه بشه تا ۶ ماه اول بيشتر ورمش بره خوبه. بقیه اش رو صبر میکنم تا ۱ ،۲ سال

دکترمم گلت آناناس ثابت شده که برای ورم خوبه. ولی نمیدونم مرتب خوردنش اشکالی نداشته باشه

آره ولی اگه بشه تا ۶ ماه اول بيشتر ورمش بره خوبه. بقیه اش رو صبر میکنم تا ۱ ،۲ سال دکترمم گلت آنانا ...

فک نکنم بد باشه یه سرچ بزن  چسب بینیتم مرتب بداز 

پیش کی عمل کردی راضی هسی ؟

نگران نباش اگ گوشتی بوده مخصوصا تا دوسال طول میکشه خود واقعیش بشه آناناس و کلهکپاچه میگن خیلی خوبه ...

چقدر طول کشید تا یحدی ورمشون کمتر بشه؟ نه کامل، تا حدی که خیلییی معلوم نباشه

فک نکنم بد باشه یه سرچ بزن  چسب بینیتم مرتب بداز  پیش کی عمل کردی راضی هسی ؟

فعلا که معلوم نیست کارش چطور بوده. برا همین به کسی نمیگم تا نتیجه کارش برا خودم معلوم بشه. اصفهان عمل کردم

چقدر طول کشید تا یحدی ورمشون کمتر بشه؟ نه کامل، تا حدی که خیلییی معلوم نباشه

مامانم چون ۴۰ سالگی عمل کرد یکم براعمل سنش بالایود نسبت به دوستم که ۱۸ سالگی عمل کرد خیلی پف بود درحدی ک ن تنها بینیش بلکه کل صورتش لپاش خیلی بد شبیه چینیا شده بود ۶ماه طول کشید ورم صورکش جوری بشه که بشه تحملش کرد بعد یه سال هر روز خوشگل ترمیشه کار دیگه ایم رو صورتش نکرد الان بعد ۳ سال خیلی راضیه از عملش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز