2777
2789

سلام خانومای گل

من پریودم کلا نا منظمه،آخرین بار ۲۵ بهمن پریود شدم

۲۸ اسفند بی بی چک گذاشتم منفی شد یه بار ۵ فروردین بی بی چک گذاشتم فوری پرررررنگ مثبت شد

فرداش آزمایش دادم عدد بتا ۲۸۳ بود دو روز بعدش دوباره آز دادم ۶۷۵ شده بود

الان از روی اولین روز آخرین پریودم ۶ هفته و ۷ روزمه ولی از روی عدد بتا فک کنم کوچیک تر باشه

میخواستم هفته بعد برم دکتر که قلبشم تشکیل شده باشه

دیشب دختر ۴ سالم حواسش نبود پاشو گذاشت رو شکمم ترسیدم چیزی بشه برای امروز وقت دکتر گرفتم

حالا سوالم اینه اگه سونوی قلب نوشت امروز برم یا بزارم بمونه یه هفته بعد برم

چون سر دخترم ۶ هفته و ۲ روز قلبش دیده نشد کلی استرس کشیدم تا صدای قلبشو شنیدم🥹

ممنون میشم کمکم کنین🩷

برو به نظرم ، فوقش مجبور به تکرارش میشی 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مبارک باشه 😍

بزار هفته بعد برو که مثل بچه اولت استرس نکشی

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

با این حساب حداقل سن بارداریت از  پریودت حداقل یک هفته کمتره.

یعنی الان بری سونو تازه شاید اول ۶ هفته باشی و بنابراین برای قلب زود  هست و استرس میگیری 

بزار همون هفته ی بعدبرو.

مخصوصا اگه درد و لکه بینی نداری

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

من همون روزی که جواب آزمایش رو گرفتم رفتم دکتر یعنی حدود 5 هفته بودم . برام سونو نوشت که 8 هفتگی برم ، اتفاقا خیلی تاکید داشت قبل از اون نرم برای سونو قلب که الکی نگران نشم

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم