2789
عنوان

متولد۹۸

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 29 پست
پس امسال برم‌پیش دو ثبت‌نامش‌کنم؟ درست‌متوجه شدم

اره عزیزم ببین پیش دو( زیاد ضروری نیست) بعد سال دیگه اش پیش یک و سال بعد کلاس اول

دختر من آبان ۹۸ شاید همون سال بعدتر بزارم  پیش یک

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ینی دخترم باس امسال پیش دبستانی میرفت🤦‍♀️

نه عزیزم دختر من متولد نیمه اول ۹۸ هستش الان پیش دبستانی ۱ میره مهر که بیاد پیش دبستانی ۲ یا همون پیش اصلی میره دختر شما که نیمه دوم ۹۸ هستش یک سال عقب تره مهر بیاد تازه میره پیش ۱ و سال آینده باید بره پیش اصلی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم ببین پیش دو( زیاد ضروری نیست) بعد سال دیگه اش پیش یک و سال بعد کلاس اول دختر من آبان ۹۸ ش ...

مرسی عزیزم، متوجه شدم

گاو 🐂اگه بره تو قصر، شاه🫅نمیشه.❌️...ولی قطعا قصر طویله میشه...

نه عزیزم دختر من متولد نیمه اول ۹۸ هستش الان پیش دبستانی ۱ میره مهر که بیاد پیش دبستانی ۲ یا همون پی ...

چه بد، واسه نیمه اول و دوم‌بچها یکسال عقب میوفتن

نیمه دومیا بهترن چون از بقیه بچه‌ها بزرگترن بهتر با محیط آموزشی ارتباط میگیرن

اره، اینم‌حرفیه

شهر ما سال اول رو میگن پیش ۱ سال دوم رو میگن پیش ۲ 

اشتباه میگن😁این رو از سایت رسمی برداشتم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ن امسال میره دیگ مهر  ۴۰۳ پیش دبستانی ۴۰۴ اول

😵‍💫🥴😵‍💫🥴😵‍💫🥴

آخرش چی شد😆😆😆

پیش یک ، یا دو ؟؟؟ پیش اصلی یاچی؟؟؟

آغا گیییج شدم🤣🤣🤣

😵‍💫🥴😵‍💫🥴😵‍💫🥴 آخرش چی شد😆😆😆 پیش یک ، یا دو ؟؟؟ پیش اصلی یاچی؟؟؟ آغا گیییج شدم🤣🤣🤣

عزیزم گیج نشو شما مهر امسال دختر میتونه بره پیش دبستانی ولی پیش دبستانیش اجباری نیست یعنی اون اصلیه نیست حالا بعضیا بهش میگن پیش ۱ بعضیا میگن پیش ۲

عزیزم گیج نشو شما مهر امسال دختر میتونه بره پیش دبستانی ولی پیش دبستانیش اجباری نیست یعنی اون اصلیه ...

مرسی خواهر، نجاتم دادی😅