2777
2789
عنوان

متولد۹۸

156 بازدید | 29 پست

خانما دخترم‌ متولد اوایل مهرماه سال ۹۸ هست(نیمه دومی هست)

الان‌ سال تحصیلی جدید ۱۴۰۳ باید پیش دبستانی بره؟؟؟

گاو 🐂اگه بره تو قصر، شاه🫅نمیشه.❌️...ولی قطعا قصر طویله میشه...

دختر خاله منم متولد آذر ۹۸ سال دیگ میره مدرسه 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دختر خاله منم متولد آذر ۹۸ سال دیگ میره مدرسه 

مدرسه کلاس اول منظورته  یا‌پیش دبستانی؟

مدرسه کلاس اول منظورته  یا‌پیش دبستانی؟

کلاس اول 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نه عزیزم نیمه دوم ۹۷ و نیمه اول ۹۸ امسال میرن

ینی دخترم باس امسال پیش دبستانی میرفت🤦‍♀️

(متولدین ۱۳۹۶/۰۷/۰۲ تا ۱۳۹۷/۰۷/۰۱)، پیش دبستانی ۱ (متولدین ۱۳۹۷/۰۷/۰۲ تا ۱۳۹۸/۰۷/۰۱) و پیش‌دبستانی ۲ (متولدین ۱۳۹۸/۰۷/۰۲ تا ۱۳۹۹/۰۷/۰۱) می‌باشد و متولدین سال‌های مذکور

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
 (متولدین ۱۳۹۶/۰۷/۰۲ تا ۱۳۹۷/۰۷/۰۱)، پیش دبستانی ۱ (متولدین ۱۳۹۷/۰۷/۰۲ تا ۱۳۹۸/۰۷/۰۱) و پیش‌دبس ...

دخترم ۵ مهر هست ینی‌ پیش یک باید بره؟

ب همین‌۴ روز 

دخترم ۵ مهر هست ینی‌ پیش یک باید بره؟ ب همین‌۴ روز  

نیمه دومه پس باید پیش دو برع 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز